Alig lehet ráismerni az egykori szexszimbólumra: Nagyon lepukkant!

Forrás: Northfoto -
alkoholfüggőség színész Nick Nolte szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már az a sármos színész, akiért egykor nők milliói bolondultak? Nick Nolte-ot nagyon lerobbanva kapták lencsevégre Malibu utcáin.

Térdig érő zubbonyban, kissé zavarodottan sétálgatott Malibuban Nick Nolte, aki mára meg sem közelíti azt a férfit, akit egykor a világ egyik legszexisebb pasijává választottak.

Forrás: Northfoto

Pedig az immár 74 éves színész korábban azt nyilatkozta, sikerült túllendülnie egykori alkoholproblémáin, a képek tanúsága szerint azonban ugyanolyan meggyötört, mint annak idején, amikor leginkább egy lepukkant Mikuláshoz tudtuk hasonlítani.

Nyolc testőr kísérte szombati fellépésén Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-kis-grofot-mulatos-enekest-nyolc-sofor-kiserte-le-szombat-esti-koncertjerol.htmlHatalmas, izmos testőrök gyűrőjében hagyta el a színpadot az énekes egy retro buli után.TV + Sztárok--Istenes Bence: "Simán elmentem volna"http://www.life.hu/sztarok/20150915-istenes-bence-a-vigyel-el-cimu-musorban-szerelemdoktort-jatszik.htmlIstenes Bencét a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre és az új, párválasztó műsora kapcsán többek közt arról faggatta, szerepelne-e egy ilyen produkcióban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázs megint túl messzire megy? Új műsorában Hajdú Péternek is nekimenthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-a-tv2-sztarjain-nevetnek-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musoraban.htmlHajdú Pétert és Sarka Katát is felemlegették Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című új műsorában, amelyben szokatlan módon a TV2-ből ismert arcokat sem kímélik.TV + Sztárok--Végünk! Iszak Eszti tangában fut a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-iszak-eszti-musorvezeto-tangaban-fut-a-tengerparton-szardinian.htmlAz elmúlt napokban láttuk a parton ugrálni, bikiniben és szexi ruhában pózolni, ma délelőtt pedig parton olvasgatós fotót posztolt a sztár, természetesen úgy, hogy a fürdőbugyija és csodás lábai is látszódjanak. Aztán eljött az este...TV + Sztárok--Sandra Bullock feneke szőrösebb, mint George Clooney-éhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sandra-bullock-feneke-szorosebb-mint-george-clooney-e.htmlA színésznő mindenkit meglepett, hogy legújabb filmjéről nyilatkozva arra is kitért, hogy mennyire szőrös a feneke.TV + SztárokOrigoHúsos ajkak hava: Gáspár Evelin után Zimány Linda is villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-gaspar-evelin-utan-zimany-linda-is-csodas-ajkakat-villantott.htmlSzeptembert hivatalosan is a húsos ajkak havának választottuk, mivel Gáspár Evelin után Horváth Éva is megvillantotta a sajátját. Most pedig Zimány Linda is beszállt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.