Bréking! L.L. Junior órákon belül kétszeres édesapa lesz

Forrás: Facebook/L. L. Junior -
terhesség kisfiú szülés magzatvíz vajúdás szülőszoba kismama L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper kedvesének még egy hónapja lett volna hátra a szülésig, ám elfolyt a magzatvize, úgyhogy nagyon drukkolunk Junioréknak, hogy kisbabájuk rendben a világra jöjjön!

L.L. Juniorék második kisfia pár hét múlva érkezett volna csak meg, ám a pici úgy döntött, előbb lepi meg a szüleit. A kismama, Csilla már a szülőszobán van, ahonnan a zenész egy szelfivel kérte rajongóit, sok pozitív gondolattal segítsék őket ezen a napon, amikor kisbabájuk világra jön.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

„Elfolyt a magzatvíz... 4 héttel a tervezett szülés előtt...szorítsatok" – írta a kép mellé L.L. Junior.

Bizarr születések, nem mindennapi gyermekekhttp://www.life.hu/csalad/20150914-bizarr-szuletesek-furcsa-csecsemok.htmlA születés maga a csoda, a szülés pedig az egyik legmeghatározóbb élmény egy nő életében. Hogy mit érez egy újdonsült anyuka, mikor először pillantja meg újszülött csöppségét? Boldogságot, megkönnyebbülést, és büszkeséget - legalábbis jobb esetben. Az alábbi édesanyják felhőtlen öröméhez bizony egy jó adag megdöbbenés is társult.Család--Enni muszáj! De mit tegyünk, ha a gyerek rossz evő?http://www.life.hu/csalad/20150914-tippek-es-praktikak-hogy-meghozzuk-a-gyerek-etvagyat.htmlTöbb oka lehet annak, ha gyermeked nem fogadja kitörő örömmel a finom falatokat, amelyeket elé tálalsz, ám apró praktikákkal és egy kis odafigyeléssel orvosolható a probléma.CsaládThinkstockSzorcsik H. Viki: "Ha a volt párom csak úgy elvehette tőlem a piciket, ezt én is megtehetem!"http://www.life.hu/csalad/20150916-szorcsik-h-viki-szineszno-visszavette-volt-parjatol-a-gyerekeit-andriskat-es-zarat.htmlIsmét Szorcsik H. Vikinél van két kisgyereke. A fiatal színésznő úgy döntött visszaszerzi gyerekeit és meg is tette. Család--Tematikus jelmezekben cukiskodik Neil Patrick Harris családjahttp://www.life.hu/csalad/20150915-neil-patrick-harris-ferje-es-gyerekei-osszeillo-jelmezekbe-oltoznek-halloweenkor.htmlAz Így jártam anyátokkal Barney-ját alakító Neil Patrick Harris nagyon cuki szokást vezetett be férjével egy ikergyerekeikkel. Ettől mindenkinek megjön a kedve a Halloweenhez.Család--Kilencedszer is apa lesz Mel Gibson?http://www.life.hu/csalad/20150915-mel-gibson-szinesz-24-eves-baratnoje-rosalind-ross-allitolag-terhes.htmlHabár még csak néhány hónapja tart a románc, máris olyan hírek röppentek fel az 59 éves színész 24 éves barátnőjéről, hogy terhes.Család--Bobby Brown: "Whitney Houston magához hívta a lányomat"http://www.life.hu/csalad/20150914-bobby-brown-zenesz-eloszor-beszelt-lanya-bobbi-kristina-brown-halalarol.html6 hónapon át imádkozott azért, hogy gyermeke, Bobbi Kristina Brown felépüljön. Whitney Houston exe először adott interjút lánya halála óta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.