Tóth Gabi új frizurát villantott - Megújult az énekesnő!

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi frizura szexi énekesnő külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, teljesen új időszak kezdődik a sztár életében, aki nemrég még hosszú hajat, hatalmas szempillákat és feltűnő sminket viselt - mostanra azonban mindez megváltozott.

Az énekesnő az utóbbi egy évben hol levágatta, hol befestette, hol megnövesztette a haját, de lehet, hogy most talált rá a hozzá legközelebb álló stílusra: világosszőke, rövidre vágott frizurával. Annak ellenére, hogy Gabitól már megszokhattuk az extrém stílust, most mégis egy kicsit visszafogottabb külsővel mutatkozott Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Az énekesnő egyébként teljesen kivirult az utóbbi hónapokban, ami nem is csoda, hiszen nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát egykori mentoráltjával, Trap kapitánnyal.

Végtelen hosszú lábakat villantott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150917-cinthya-dictator-megvillantotta-vegtelen-labait.htmlMostanában rengeteget edz a fotós, az eredmény pedig egyre jobban látszik a testén. Cinthya Dictator most gyönyörű lábait villantotta meg Facebook oldalán. TrendOrigoPamela Anderson teste 48 évesen is olyan, mint a Baywatchban volt - Sokkoló fotók!http://www.life.hu/trend/20150917-pamela-anderson-szineszno-dogos-teste-meztelen-fotokon-sokkol.htmlA 90-es években minden férfi odáig volt a színésznőért, aki azóta is folyamatosan bizonyítja, hogy az idő sem állhat az útjába: örökké dögös marad.Trend--Kylie Minogue falatnyi bikiniben rázza legújabb klipjében http://www.life.hu/trend/20150916-kylie-minogue-a-kora-ellenere-meg-mindig-irto-dogos.htmlA 47 éves sztár a napokban mutatta be a legújabb videoklipjét, melyben egy rojtos bikinikben ugrándozik a kamera előtt. Kylie bártan letagadhatna jó pár évet a korából, hiszen az alakja még mindig elképesztő. Trend--Hatalmas változás! Kondákor Zsófi rövidre vágatta a hajáthttp://www.life.hu/trend/20150915-rovidre-vagatta-a-hajat-kondakor-zsofi-a-tv2-sztarja.htmlA Jóban Rosszban Vera doktornőjének frizurája radikálisan megváltozott: lecserélte hosszú fürtjeit. Trend--Kiszakadt estélyi, elszabadult mellbimbó - a sztárok legkínosabb bakijai a vörös szőnyegen 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20150914-hayley-atwell-doutzen-kroes-behati-prinsloo-villantott-a-voros-szonyegen.htmlHiába segíti a filmcsillagokat stylistok és szépítészek hada, a ruhabakikat ők sem mindig tudják elkerülni. Vannak persze szándékos villantások, de előfordul olyan is, hogy teljesen véletlenül kerül valaki kínos helyzetbe. Bár ők tudják, hogy ilyenkor is mosolyogni kell, azért érdemes megnézni, hogyan viselik a kellemetlen perceket...Trend--Dominaszerkóban mutogatja melleit a nagyon terhes Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150915-kim-kardashian-dominaszerkoban-mutogatja-melleit-terhesen.htmlKicsit ízléstelenre sikerült a celebnő legújabb ruhaválasztása, ráadásul még a jóhiszemű embereknek is „kötözött sonka” juthat eszébe ettől a látványtól.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.