Amikor valaki rövid idő alatt sokat fogy, mindenki megdicséri, hogy milyen jól néz ki, és milyen nagy akaraterővel bír. A valóság ezzel együtt sokkal fájdalmasabb: ott marad a megnyúlt bőr, ami már csak felesleges tartozékként redőzik az ember testén, és állandóan a múltra emlékezteti.

A 31 éves Julia Kozerski hasonló helyzetben van: rövid időn belül 73 kilót fogyott, ami csodálatos eredmény. Ennek ellenére most sem érzi magát jól a testében. A művészi hajlamokkal bíró nő egy nyers és kitárulkozó képsorozaton mutatta be, mi történik az ember testével a drasztikus súlyveszteség után. 

Fotó: Julia Kozerski

Nyolcórás műtét során operálták le az egykor 160 kilós lány bőrét

Korábban is hírt adtunk már a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt 83 kilót fogyott. Azóta egyébként a 88-at is elérte, ami jóval több, mint a fele eredeti súlyának. A nagy fogyókúra pedig egy műtéttel teljesedett be. A fotókért kattints ide!
Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!