Döbbenet: Liptai Claudia külseje teljesen megváltozott!

frizura TV2 műsorvezető szőke Liptai Klaudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű műsorvezető 16 éves kora óta nem változtatott sokat a frizuráján, most azonban egy igazán merész döntésre jutott: levágatta a haját! 

Megszabadult szőkésvörös tincseitől Liptai Claudia. Az új külsejét a TV2 Aktív című műsorában mutatta meg, ahol nemcsak jelenlegi hajviseletét, de kislányának, Pankának a véleményét is hallhatjuk édesanyja új stílusáról. A műsorvezetőt mostantól rövid, platinaszőke hajjal láthatjuk a képernyőn.

Hoppá! Félresikerült szelfit posztolt Liluhttp://www.life.hu/trend/20150918-lilu-moszkvabol-posztolt-felresikerult-szelfit.htmlA műsorvezető egyenesen Moszkvából posztolt egy szelfit, amin azonban egy kicsit furán fest a máskor mindig gyönyörű Lilu.Trend--Modellszerződést ajánlottak a vidámpark-balesetet szenvedett táncosnakhttp://www.life.hu/trend/20150918-a-vidampark-baleset-miatt-amputalt-labu-lanynak-modellszerzodest-ajanlottak.htmlVictoria Balch az Alton Towers vidámparkban történt tragédia következtében veszítette el jobb lábát térdtől lefelé. A fiatal lány pozitív hozzáállása a balesetéhez annyira lenyűgözte az egyik modellügynökséget, hogy munkát ajánlottak neki.Trend--Frufruval vagy anélkül jobb Katalin hercegné haja?http://www.life.hu/trend/20150917-katalin-hercegne-nyilvanos-esemenyen-mutatta-meg-uj-frufrus-hajat.htmlVégre nyilvános eseményen is megcsodálhattuk Anglia legjobban öltözött asszonyának új frizuráját.Trend--Végtelen hosszú lábakat villantott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150917-cinthya-dictator-megvillantotta-vegtelen-labait.htmlMostanában rengeteget edz a fotós, az eredmény pedig egyre jobban látszik a testén. Cinthya Dictator most gyönyörű lábait villantotta meg Facebook oldalán. TrendOrigoDögös dominaként pózol Szabó Zsófi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150917-szabo-zsofi-szineszno-dogos-dominakent-pozol.htmlA híresség nagyon szeretheti rajongóit, ha ilyen szexi képekkel örvendezteti meg őket – nem is győzték dicsérni Instagram-oldalán.Trend--Történelmi pillanat! Plus size fehérnemű-show a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150916-ashley-graham-plus-size-modell-kollekciojat-bemutattak-a-new-yorki-divatheten.htmlÚgy látszik, a 2015-ös New York-i divathét a különleges pillanatokról lesz híres. Ezúttal ugyanis plus size modellek is helyet kaptak a programban.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.