fashion week modell Divathét New York-i divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mondhatni, hogy unalmas lett volna a 2015-ös őszi New York-i divathét. Az egy dolog, hogy szokás szerint tömve volt sztárokkal és bloggerekkel a bemutatók többsége, de olyan különleges modellek is fontos szerepet kaptak, akik alapjaiban változtatták meg a kifutók jól megszokott világát. Íme a divathét néhány fontos pillanata, ha lemaradtál volna.

1. Ashley Graham plus size modell a nőies formák jegyében fehérneműben lejtett végig a kifutón.

Forrás: AFP/Fernando Leon

2. Madeline Stuart down-szindrómás modell volt a Hendrik Vermeulen show sztárja.

Forrás: AFP/Chance Yeh

3. Beth Ditto énekesnő régóta Marc Jacobs tervező múzsája, így nem csoda, ha ő is helyet kapott a kifutón. A tervező új kollekciója volt egyébként a legnépszerűbb New York-ban.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

4. Irina Shayk nemcsak a kifutón tündökölt: a sminkje álomszép volt a Diane Von Furtenberg Show előtt.

Forrás: AFP/Ben Gabbe

5. A bemutatón pedig szinte csupasz cicikből sem volt hiány.

Forrás: AFP/Jp Yim

6. De Gigi Hadid mellbimbója nélkül sem telhet el divathét.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

7. És ha már a kék sminknél tartunk, érdemes egy pillantást vetni Sky Ferreira énekesnő-dalszövegíró frizurájára.

Forrás: AFP/Mireya Acierto

8. Candice Swenoepel az egyik legszebb modell, de ezúttal elcsúfították, ráadásul hatalmast esett az egyik bemutatón.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

9. A Kardashian-Jenner família összegyűlt Kanye West kedvéért új kollekciója bemutatására.

Forrás: AFP/Kevin Mazur

10. De Kim mellett Nicky Minaj is igyekezett felhívni magára a figyelmet. Ez abszolút sikerült is.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

11. Bár Beckhamék családostul kivonultak, a mi rajongásunkat nem nyerte el Victoria legújabb kollekciója.

Forrás: AFP/Joshua Lott

12. Ez nem vicc, nem egy film, hanem az The Art Institutes kifutója.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

13. De a Gicenchy égisze alatt is láttunk érdekes dolgokat...

Forrás: AFP/Joshua Lott

Történelmi pillanat! Plus size fehérnemű-show a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150916-ashley-graham-plus-size-modell-kollekciojat-bemutattak-a-new-yorki-divatheten.htmlÚgy látszik, a 2015-ös New York-i divathét a különleges pillanatokról lesz híres. Ezúttal ugyanis plus size modellek is helyet kaptak a programban.Trend--Magyar modell is végiglejtett az első New York-i férfidivathét kifutójánhttp://www.life.hu/trend/20150716-eloszor-rendeztek-ferfidivathetet-new-yorkban.htmlLondon, Milánó és Párizs után hétfőn startolt a világ másik divatfővárosának férfidivathete.Trend--Inspirációnak tökéletes: street style fotók a párizsi divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20150310-street-style-fotok-a-divathetekrol-lesd-el-a-trukkjeiket.htmlTél végén, kora tavasszal, a divathetek idején mindenki arra figyel, vajon mivel rukkolnak elő a legnagyobb divatházak az őszi-téli szezonra. Ám azt is érdemes megnézni, miben jelennek meg az eseményre ellátogató nemzetközi bloggerek, divatújságírók, trendmániások. Tanulj tőlük!TrendAFPAmputált lábú modell lett a New York-i divathét legnagyobb sztárjahttp://www.life.hu/trend/20150217-az-amputalt-labu-jack-eyres-modell-lett-a-new-york-i-divathet-legnagyobb-sztarja.htmlIlyen még nem volt: az FTL Moda kerekesszékes modelleken mutatta be 2015-ös őszi-téli kollekcióját, a legnagyobbat mégis a lábamputáláson átesett Jack Eyres kifutóra lépése szólt.Trend--Ezeket viselnénk, ha világsztárok lennénk - képzeletbeli séta a párizsi haute couture divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150130-parizsi-haute-couture-divatbemutatok-kedvenc-darabjai.htmlHa Párizs, akkor divat, január végén pedig különösen. Ebben az időszakban mutatják be a legnagyobb divatházak a tavaszi haute couture kollekciókat. Az itt látott ruhákat pedig valószínűleg idén viszont látjuk majd a legnagyobb sztárokon, a vörös szőnyegen. Álmodoztunk kicsit mi is, és megmutatjuk azokat a darabokat, melyekért a fél karunkat is odaadnánk, és persze a legmeglepőbb kreációk mellett sem mehetünk el szó nélkül.Trend--Az első magyar sminkes a New York-i divathéten – Larion Oscarral a kulisszák mögötthttp://www.life.hu/trend/20140918-larion-oscar-sminkmester-kint-sminkelt-a-new-yorki-divatheten-errol-meselt-kulisszatitkokat.htmlHa valaki, Larion Oscar biztosan tudja, hogy működik egy menő divatshow – ő volt olyan szerencsés és persze tehetséges, hogy már két alkalommal sminkelhetett a New York-i divathéten. Ez pedig hatalmas dolog, hiszen magyar sminkes idáig még sosem jutott el. Kulisszatitkokról, 2015-ös trendekről és stílusról faggattuk a Jónő Team oszlopos tagját, a Maybelline sminkmesterét. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.