Sarka Katát elbűvölte a smink nélküli Kulcsár Edina

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata fotó esemény Kulcsár Edina smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője nem fukarkodik a dicséretekkel. Ha valaki szép, azt bátran megjegyzi. Most a smink nélküli Kulcsár Edina zsebelhetett be tőle elismerő szavakat. 

Sarka Kata és Kulcsár Edina a mai napig nagyon jó barátnők, és számtalan közös programot szerveznek együtt. A legutóbb egy sajtóeseményen futottak össze, ahol Edina smink nélkül jelent meg. Kata szerint azonban a fiatal lány még így is nagyon gyönyörű. "Annyira szép smink nélkül is! Nagyon pozitív személyiség, minden találkozásunk feltölt!" - írta Edináról a kép mellé Hajdú Péter felesége.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajrahttp://www.life.hu/trend/20150921-liptai-claudia-rovid-haja-nem-tetszett-kislanyanak-pankanak.htmlMindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. TrendOrigoMerész vagy borzalmas? Te bevállalnád ezt a tetoválást?http://www.life.hu/trend/20150919-tetovalokiallitas-italian-tattoo-artists-convention-palavela-varosban.htmlElég sok volt az egy főre eső tetoválások száma az olaszországi Palavela stadionban. Trend--Megmutatta vadonatúj frizuráját Horváth Éva: Fotó!http://www.life.hu/trend/20150919-horvath-eva-oszi-hajujjaepitesen-jart-es-instagramra-posztolt-rola.htmlA híresség, aki legutóbb követői elé tárta, miképpen kell zebraként futni, most újra posztolt közösségi oldalára.Trend--Lapos popsi, zavaró úszógumi - válaszd ki a tökéletes farmert az alakodra!http://www.life.hu/trend/20150916-farmervasarlas-alak-szerint-igy-valassz-farmert-az-alakodra.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer minden szezonban alapdarab. Szerencsések azok a lányok, akiken minden fazon és szín jól áll, ám sajnos a nők többségének nincs ennyire könnyű dolga. Ha viszont megvan A Farmer, az abszolút kincset ér, hiszen a sportos napoktól kezdve az irodai szetteken át az elegáns holmikig bármivel kombinálható. Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük arról, hogyan válasszunk farmert az alakunkra. TrendThinkstockDögös dominaként pózol Szabó Zsófi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150917-szabo-zsofi-szineszno-dogos-dominakent-pozol.htmlA híresség nagyon szeretheti rajongóit, ha ilyen szexi képekkel örvendezteti meg őket – nem is győzték dicsérni Instagram-oldalán.Trend--Őszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20150915-oszi-ruzsorgia-smink-3-szin-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlTombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.