Magyarázkodni kényszerült a népszerű sztárpár, ugyanis kiszúrták, ahogyan egy bevásárlóközpontban vásároltak, miközben kislányuk, a tündéri Berki Natasa Zselyke a terepjáróban aludt. Mindezt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen. Akkor most hogy is volt ez?

A hétvége folyamán a Blikk olvasója vette észre Berkiéket: arra lett figyelmes, hogy autójuk a rokkantparkolóban áll, járt a motor, és be van kapcsolva a vészvillogó. Látni vélték azt is, hogy Natkó békésen alszik a kocsiban, szülői felügyelet nélkül...

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

A lap természetesen elérte mindkettőjüket, a hírességek pedig tisztázták, mi történhetett azon a napon. "Valóban jártunk ott. A kislányunknak félretetettünk egy kiscipőt, és azért ugrottunk be. Azért álltam le a rokkantparkolóban, mert fél percig tartott, és így pont rá lehetett látni a gyerekre" - nyilatkozta Krisztián, majd hozzáfűzte:

Máskor, ha ilyesmit lát a kedves olvasó-riporterük, akkor jöjjön oda hozzám, és adok neki egy tízest.

Hódi Pamela is megszólalt az ügyen: "Én nem mentem be, hanem megálltam a bejárati ajtóban. Azért szaladtam oda, hogy meg tudjam mutatni Krisztiánnak, milyen cipőt tetettem félre. Egy pillanatra be is léptem, hogy utánaszóljak, hogy ne 22-est, hanem 23 és felest vegyen. Azért nem is zártuk le a kocsit és hagytuk járni a motort, mert azonnal vissza is ültem az autóba – tette hozzá az anyuka.