Parkoló kocsiban hagyta alvó kislányát Berki Krisztián és Hódi Pamela

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarázkodni kényszerült a népszerű sztárpár, ugyanis kiszúrták, ahogyan egy bevásárlóközpontban vásároltak, miközben kislányuk, a tündéri Berki Natasa Zselyke a terepjáróban aludt. Mindezt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen. Akkor most hogy is volt ez?

A hétvége folyamán a Blikk olvasója vette észre Berkiéket: arra lett figyelmes, hogy autójuk a rokkantparkolóban áll, járt a motor, és be van kapcsolva a vészvillogó. Látni vélték azt is, hogy Natkó békésen alszik a kocsiban, szülői felügyelet nélkül...

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

A lap természetesen elérte mindkettőjüket, a hírességek pedig tisztázták, mi történhetett azon a napon. "Valóban jártunk ott. A kislányunknak félretetettünk egy kiscipőt, és azért ugrottunk be. Azért álltam le a rokkantparkolóban, mert fél percig tartott, és így pont rá lehetett látni a gyerekre" - nyilatkozta Krisztián, majd hozzáfűzte:

Hódi Pamela is megszólalt az ügyen: "Én nem mentem be, hanem megálltam a bejárati ajtóban. Azért szaladtam oda, hogy meg tudjam mutatni Krisztiánnak, milyen cipőt tetettem félre. Egy pillanatra be is léptem, hogy utánaszóljak, hogy ne 22-est, hanem 23 és felest vegyen. Azért nem is zártuk le a kocsit és hagytuk járni a motort, mert azonnal vissza is ültem az autóba – tette hozzá az anyuka.

Berki Natasa Zselyke motorra pattant - Nincs nála vagányabb sztárcsemete!http://www.life.hu/csalad/20150922-berki-natasa-zselyke-motort-vezet-egy-videoban.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián gyermeke ezúttal motorra pattanva bizonyította be, már most hihetetlenül belevaló kislány. CsaládOrigoElolvadtunk Berki Natasa Zselyke kék szemeitől - Ennivaló ez a kislány!http://www.life.hu/csalad/20150921-berki-natasa-zselyke-ennivalo-kislany-gyonyoru-kek-szemekkel.htmlEnnyire gyönyörű kék szemeket már rég láttunk! Berki Natasa Zselyke ismét elbűvölt minket. CsaládOrigoMár profi módon integet Berki Natasa Zselyke: Édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20150918-berki-krisztian-kislanya-berki-natasa-zselyke-mar-profi-modon-integet.htmlEgész biztos, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián imádnivaló kislánya, aki máris egy igazi kis stílusikon, az egyik legvagányabb celebcsemete.Család--Helló, világ! Kocsiból cukiskodik Berki Natasa Zselyke http://www.life.hu/csalad/20150917-berki-natasa-zselyke-cuki-mosollyal-inditotta-a-reggelt-es-megy-az-apukajaval-a-bolcsibe.htmlNem tudunk betelni Berki Krisztián kislányával, aki minden reggel elvarázsol minket. Most a bölcsődébe menet integet a világnak, és kíván nekünk szép napot. CsaládOrigoA kis Berki Natasa Zselyke kuktának állt - Ettől a fotótól biztosan elolvadsz! http://www.life.hu/csalad/20150909-berki-krisztian-kislanyarol-natasa-zselykerol-megtalaltuk-a-legcukibb-fotot-amit-pamela-fozes-kozben.htmlBerki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke a konyhában csibészkedett, erről pedig egy hihetetlenül aranyos kép is készült.Család--Így telt Berki Natasa Zselyke első napja a bölcsiben - Tündéri fotókhttp://www.life.hu/csalad/20150902-berki-natasa-zselyke-bolcsodebe-jar-es-elso-napja-nagyon-jol-telt.htmlAhogyan arról tegnap már beszámoltunk, Berki Natasa Zselyke bölcsis lett, apukája pedig azt is megmutatta, hogya telt a tündéri kislány első napja az intézményben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.