Hódíts pirosban szeptember végén! Heti stílusmustra

fashion week Anne Hathaway Alexa Chung mustra Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten egyértelműen a piros volt a nyerő szín a sztárok között, Anne Hathaway pedig azt is megmutatta, mennyivel jobban áll neki a félhosszú haj, mint a korábbi frizurák. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Ragyogj élénk színekben!

A meggyszín és a lazacszín a héten nagyon nyerő volt; Claire Danes egy romantikus összeállításra, Chen Shu pedig az aszimmetriára szavazott. A rúzs árnyalata épp olyan volt, mint a ruháé - imádtuk!

Forrás: AFP, Northfoto

Ki a csinosabb?

Hétköznapi divatozás

Ha nincs kedved nagyestélyihez vagy a sima farmerhez, tanulj a sztároktól! Diane Kruger szupercsinos volt kosztümjében, Alexa Chung ingruhájáért pedig egyenesen odáig vagyunk!

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a szettje jön be jobban?

Bravó, Anne!

Anne Hathaway csúcsformában van, akár babát vár, akár nem. A frizurája mellett a piros mintás szettjét imádtuk - ezért a csókos ingért ölni tudnánk!

Forrás: AFP, Northfoto

Anne melyik szettje a csinosabb?

Sofia is pirosrajongó

Legyen szó tűzpiros ruháról vagy kiegészítőkről, Sofia Vergara a héten nem fogta vissza magát. A dögös dívának remekül áll ez az erőteljes szín - irigyeljük is érte!

Forrás: AFP, Northfoto

Mi áll jobban Sofiának?

Pink álmok

Az ember azt hinné, Hollywoodban ősszel senki sem vetemedik arra, hogy pinket viseljen, ám mégis megtörténik. Elisabeth Moss ruhája olyan volt, mint Csipkerózsikáé, Rita Ora dögösre vette a figurát, Samira Wiley színésznő pedig egy nagy klasszikusra voksolt.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek áll jobban a pink?

Imádom a farmerom! Így viselik kedvenc nadrágjukat a stílusikonokhttp://www.life.hu/trend/20150921-vilagsztarok-is-imadjak-a-famert-igy-viselik-ok.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott lapul. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. Trend--5 kérdés a szépségről - Odetthttp://www.life.hu/trend/20150917-5-kerdes-a-szepsegrol-odett-enekesno.htmlFiatal kora ellenére már nagyon tudatosan odafigyel bőre ápolására. Erre szüksége is van, hiszen a rengeteg fellépés, a sok smink az ő arcát is megviseli. Kedvencei a természetes alapanyagok, és rajong a körömlakkokért – a Life.hu sorozatában ezúttal a bájos magyar énekesnő, Odett mesél szépségtitkairól.Trend--Vörös, szőke, hosszú vagy rövid - melyik frizura áll legjobban Liptai Claudiának?http://www.life.hu/trend/20150920-liptai-claudia-haja-melyik-all-neki-jobban.htmlLiptai Claudia ismét stílust váltott - ezúttal hidrogánszőke, rövid hajjal borzolja a kedélyeket. De láttuk már őt számtalan más frizurával is. Szerintetek melyik állt neki a legjobban? Trend--Fiatalos és szexi Liptai Claudia új frizurája - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150920-liptai-claudia-uj-hajat-megmutatta-kozossegi-oldalan.htmlA hét kaméleonja egyértelműen Lipta Claudia, aki nemrég meg is mutatta vadiúj frizuráját. TrendOrigoMerész vagy borzalmas? Te bevállalnád ezt a tetoválást?http://www.life.hu/trend/20150919-tetovalokiallitas-italian-tattoo-artists-convention-palavela-varosban.htmlElég sok volt az egy főre eső tetoválások száma az olaszországi Palavela stadionban. Trend--Erre nem kellett sokat várni! Pucér cicik a londoni divathéten (18+)http://www.life.hu/trend/20150919-londoni-divathet-this-is-the-uniform-bemutatojan-kacer-ruha.htmlAlig kezdődött el a jövő tavaszi kollekciókat bemutató londoni divathét, máris volt 1-1 nagyon kacér ruha a felhozatalban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.