A héten egyértelműen a piros volt a nyerő szín a sztárok között, Anne Hathaway pedig azt is megmutatta, mennyivel jobban áll neki a félhosszú haj, mint a korábbi frizurák. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Ragyogj élénk színekben!

A meggyszín és a lazacszín a héten nagyon nyerő volt; Claire Danes egy romantikus összeállításra, Chen Shu pedig az aszimmetriára szavazott. A rúzs árnyalata épp olyan volt, mint a ruháé - imádtuk!

Forrás: AFP, Northfoto

Hétköznapi divatozás

Ha nincs kedved nagyestélyihez vagy a sima farmerhez, tanulj a sztároktól! Diane Kruger szupercsinos volt kosztümjében, Alexa Chung ingruhájáért pedig egyenesen odáig vagyunk!

Forrás: AFP, Northfoto

Bravó, Anne!

Anne Hathaway csúcsformában van, akár babát vár, akár nem. A frizurája mellett a piros mintás szettjét imádtuk - ezért a csókos ingért ölni tudnánk!

Forrás: AFP, Northfoto

Sofia is pirosrajongó

Legyen szó tűzpiros ruháról vagy kiegészítőkről, Sofia Vergara a héten nem fogta vissza magát. A dögös dívának remekül áll ez az erőteljes szín - irigyeljük is érte!

Forrás: AFP, Northfoto

 

Pink álmok

Az ember azt hinné, Hollywoodban ősszel senki sem vetemedik arra, hogy pinket viseljen, ám mégis megtörténik. Elisabeth Moss ruhája olyan volt, mint Csipkerózsikáé, Rita Ora dögösre vette a figurát, Samira Wiley színésznő pedig egy nagy klasszikusra voksolt.

Forrás: AFP, Northfoto