Ő az Instagram legcsinosabb babája - édes fotók

Forrás:Instagram/forget_me_not_freyfrey -
fotó kisbaba Nagy Britannia stílus szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freya Fossaceco bár még nem tud egyedül elsétálni a plázába, már most roppant stílusosan és csinosan öltözködik. Erről természetesen édesanyja gondoskodik, aki rengeteg fotót tölt fel a csöppségről.

A nyolchónapos kislány minden nap elkápráztatja az Instagram népét egy csinos szettel, melyeket ma már különböző divatmárkák szolgáltatnak neki, ugyanis mások is felfigyeltek a miniatűr divatdiktátor szépségére. Az elegáns bébinek több, mint 11 ezer követője van a közösségi portálon, és őt tartják Britannia egyik legstílusosabb újszülöttjének - írja a Daily Mail.

Forrás:Instagram/forget_me_not_freyfrey
Forrás: Instagram/forget_me_not_freyfrey

Te jó ég! Gwen Stefani is elviaszbábusodotthttp://www.life.hu/trend/20150925-gwen-stefani-arca-furcsa-viaszbabu-szeru.htmlAjjaj, kicsit megszaladt a tű/szike/szilikonos fecskendő Gwen Stefani arcán. Az énekesnő szinte alig hasonlít saját magára. TrendNorthfotoJennifer Lawrence platinaszőkére váltotthttp://www.life.hu/trend/20150925-jennifer-lawrence-platinaszokere-valtott.htmlÚj filmje kedvéért übervilágos hajat festetett magának az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence. TrendNorthfotoDemcsák Zsuzsa hajára vágynak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20150925-demcsak-zsuzsa-hajara-vagynak-a-nok.htmlKatalin hercegnő új frizurája kapcsán Hajas László érkezett a Mokka stúdiójába. Kiderült, nem csak a stílushercegnő frizuráját kérik a hölgyek... TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoFérjhez ment Bar Refaeli, Izrael legtöbbet kereső szupermodelljehttp://www.life.hu/trend/20150925-ferjhez-ment-bar-refaeli-izrael-legtobbet-kereso-szupermodellje.htmlHatalmas csinnadrattával férjhez ment csütörtök este Bar Refaeli, Izrael világhírű fürdőruha-manökenje, Leonardo di Caprio volt barátnője. TrendOrigoLiptai Claudia visszaugrott a '80-as évekbehttp://www.life.hu/trend/20150924-liptai-claudia-rovid-szoke-frizuraval.htmlLiptai Claudia divat-időutazást tett. Egészen a '80-as évekig suhant vissza egy fotó erejéig. TrendFotó: Margitay Klára/Life.huImádom a farmerom! Így viselik kedvenc nadrágjukat a stílusikonokhttp://www.life.hu/trend/20150921-vilagsztarok-is-imadjak-a-famert-igy-viselik-ok.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer az a ruhadarab, ami szinte minden ember szekrényében ott lapul. Klasszikus, mindenhol bevethető, praktikus és divatos, csak a megfelelő fazont kell megtalálni. A sztárok is előszeretettel viselik kedvenc darabjaikat néha a vörös szőnyegen, de főképp a hétköznapokban - most megmutatjuk, mivel kombinálják farmerjaikat a legstílusosabb csillagok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.