Angelina Jolie mellbimbói kiszúrják a szemünket - pedig éppen egy miniszterelnökkel tárgyal

Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy -
mellbimbó Kambodzsa Angelina Jolie miniszterelnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kambodzsai miniszterelnökkel tárgyalt Angelina Jolie a legújabb filmjéről, amely a vörös khmerek rémuralmáról szól. A témáról azonban sikerült igen hamar elterelnie a figyelmet - persze, nem szándékosan...

Angie ugyanis ez alkalommal elfelejtett melltartót venni lenge blúza alá, így mindenki szemügyre vehette égnek meredező mellbimbóit. Az egész világ ezen a "feledékenységen" csámcsog:

Angelina Jolie a kambodzsai miniszterelnökkel, Hun Szennel Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy

„Tedd el azokat, Angie! Nem ide való. Anyám már adott volna nekem egy kardigánt” írta az eseményről megjelent cikkhez egy hozzászóló. Volt, aki csak viccesen megjegyezte, hogy Angelina Jolie mogyorót csempész.

Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy
Upsz! Katie Holmes mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-elfelejtett-melltartot-venni-amikor-kislanyaval-surival-indult-setalni.htmlKatie Holmes-t legutóbb fogak nélkül láthattuk, ezúttal pedig égnek meredő mellbimbókkal indult útjára lányával az oldalán. Trend--Ennél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huNane! Platinaszőkére festette a haját Bódi Sylvi?!http://www.life.hu/trend/20150828-nane-platinaszokere-festette-a-hajat-bodi-sylvi-vagy-parokaban-van.html"Hello Budapest. I'm here" - írta Bódi Syvi közösségi oldalára. És mindemellé egy nem akármilyen fotót posztolt. TrendOrigoJennifer Hudsont megkopasztottákhttp://www.life.hu/trend/20150820-jennifer-hudsont-megkopasztottak-kopaszra-vagatta-a-hajat.htmlJennifer Hudson megvált nőies fürtjeitől. Nincs szüksége hajra - állítja. TrendOrigoBrutálisan dögös Beyoncé - mindenét kipakolta, de jól áll nekihttp://www.life.hu/trend/20150814-brutalisan-dogos-beyonce-enekesno-a-mellhangsulyos-felsoben-mindenet-kipakolta.htmlAzt már többször bebizonyította Beyoncé, hogy brutálisan dögös. Hogy azokat is meggyőzze, akik ezt eddig nem hitték el, szuperszexi fotót posztolt közösségi oldalára. TrendOrigoElképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.