Brutál jó testéről posztolt szelfit Gigi Hadid

Gigi Hadid modell szexi fotó szelfi Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal modell közszemlére tette gyönyörű bájait az Instagramján.

Azt már tudjuk, hogy Gigi Hadidnak nem okoz gondot, ha a mellei elszabadulnak, az anyukája is nagyon dögös volt fiatalkorában, és Lewis Hamiltonnal is van már közös képe, akivel jó barátok. A húszéves modell nem hagy sok mindent a fantáziánkra, Instagramján bugyiban pózoló, mellét alig takaró képpel örvendeztette meg rajongóit!

Gigi Hadid Forrás: Instagram

Akár két tojás! Így festett Gigi Hadid szupermodell anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20150925-gigi-hadid-modell-edesanyjarol-yolanda-foster-modellrol-mutatott-regi-divatkepet.htmlMár el is felejtettük, mennyire dögös is volt annak idején a 20 éves modell anyukája, Yolanda Foster. Család--Hoppá! Közös szelfit lőtt az überszexi Gigi Hadid és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20150830-gigi-hadid-es-lewis-hamilton-kozos-szelfit-lott.htmlA Forma-1 kétszeres világbajnokánál nem is lehet követni, hogy éppen kivel múlatja az idejét. Nicole Scherzinger után feltűntek mellette a Jenner-lányok, aztán Rihanna is, most meg Gigi Hadiddal pózol.IntimOrigoCsodás vasárnapot! Egyszerre két tökéletes popsit posztolt Gigi Hadidhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150823-gigi-hadid-modell-es-baratnoje-igazan-elonyos-fotot-tettek-kozze.htmlGigi Hadid modell, és barátnője igazán előnyös fotót tettek közzé magukról a híresség Instagram oldalán.Ez Zsír!--A melle vagy a lába dögösebb Gigi Hadidnak?http://www.life.hu/trend/20150814-gigi-hadid-modell-dekoltazsat-es-labait-egyszerre-villantotta-meg.htmlA modell soha nem okoz csalódást – legújabb fotóján is szuperszexi.TrendOrigoForró! Gigi Hadid betekintést engedett mellei közéhttp://www.life.hu/intim/20150808-gigi-hadid-modell-betekintest-enged-mellei-koze.htmlA modell egyre több szexi fotóval örvendezteti meg rajongóit, így senki sem lepődött meg, amikor egy újabb dögös képet osztott meg Instagram oldalán.Intim--Gigi Hadid húga szexi bikinis fotókkal tör testvére babérjairahttp://www.life.hu/trend/20150612-bella-hadid-gigi-hadid-huga-is-modellkedesbe-kezdett.htmlÚgy látszik, nemcsak a modell, Gigi Hadid örökölt kiváló géneket, hanem 18 éves húga is, aki testvéréhez hasonlóan a divatvilággal szemezget.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.