Botrány! Per készülődik az Olsen-ikrek háza táján?

Forrás: AFP/Larry Busacca -
Mary-Kate Olsen gyakornok munka Ashley Olsen botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már az Olsen-ikrek fénykora? Újabban, ha nem magánéletük vagy külsejük miatt, akkor más botránnyal kerülnek a címlapokra az egykori gyereksztárok.

Mary-Kate és Ashley Olsen egykori gyakornoka azzal vádolja az egymásra egyre kevésbé hasonlító ikerpárt, hogy neki és több másik társának nem adták oda a nekik járó fizetéseket - és nem is biztosítottak számukra képzéseket. A gyakornok, Shahista Lalani 2012-ben végzett asszisztensi feladatokat az ikrek divatmárkájának cégénél, egy héten közel ötven órát. Az öt hónapig tartó munkájának a kiszáradás okozta túlhajszoltság vetett véget.

Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen Forrás: AFP/Larry Busacca

Az ex-gyakornok most szeretné, ha a 29 éves ikrek cége fizetné az összes korábbi és jelenlegi gyakornoknak legalább az őket megillető minimálbéreket. A vádakra az Olsen-ikrek annyit reagáltak, hogy Shahista soha nem dolgozott ötven órát egy héten, ezért jogtalan, amit kér. A jogi vita végére a bíróság teheti majd a pontot.

Plasztikrémmé változtak az Olsen ikrek! Már nem is hasonlítanak egymásrahttp://www.life.hu/drlife/20150729-mary-kate-olsen-es-ashley-olsen-arca-teljesen-elt.htmlAz egykor annyira édes Olsen lányok arca mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt az ikrek már nem is hasonlítanak egymásra. Dr. Life--Így nézett ki Elizabeth Olsen a Bosszúállók premierjénhttp://www.life.hu/trend/20150414-elizabeth-olsen-szineszno-gyonyoruen-festett-a-bosszuallok-los-angelesi-premierjen.htmlElisabeth Olsen kifinomult ízlése újra megmutatkozott: elegáns és letisztult outfitben jelent meg a "Bosszúállók: Ultron kora" című film bemutatóján.Trend--Meztelenül pózoló modell Mary-Kate Olsen kedvencehttp://www.life.hu/trend/20150506-gigi-hadid-modell-mary-kate-olsen-kedvenc-cimlaplanya.htmlAz Olsen-ikrekkel, akik egy ideje már divattervezéssel foglalkoznak, a Vogue magazin készített interjút. Mary-Kate Gigi Hadidról, a legújabb modell üdvöskéről is beszélt.Trend--Kínos! Elizabeth Olsen hatalmasat villantott http://www.life.hu/intim/20150705-kinos-elizabeth-olsen-hatalmasat-villantott.htmlElizabeth Olsen konzervatívan csinos szettet választott magának Párizs utcáira. Csk az a fránya szellő, az ne fújna!Intim--Komolyodik a dolog Ashley Olsen és a nála 19 évvel idősebb pasija között?http://www.life.hu/intim/20140805-ashley-olsen-19-evvel-idosebb-baratja-bennett-miller.htmlRégen láthattuk már együtt a legidősebb Olsen-lányt 47 éves szerelmével, Bennett Millerrel.IntimOrigoNicolas Sarkozy féltestvérével kavar Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/kult/20120530-nicolas-sarkozy-feltestverevel-kavar-marykate-olsen.htmlA volt francia elnök féltestvére és a korábban színésznőként, ma inkább divattervezőként ismert hölgy között - bennfentesek szerint - dúl a szerelem. A 17 év korkülönbség sem zavarja őket.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.