Palvin Barbit felismerhetetlenné sminkelték - Fotó!

Forrás: Instagram/lofficielsingapore -
modell fotózás fotó Palvin Barbara Calvin Klein magazin smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ismertük fel a sztármodellt, aki a L'Officiel Singapore magazin októberi címlapján szerepel. 

A gyönyörű magyar lányt lassan a világ minden táján fotózták már, és rengeteg divatmagazinnal dolgozhatott már együtt. A mostani fotózáson azonban eléggé megváltoztatták a külsejét, és képek láttán alig ismertük fel őt. Barbi dominaként pózol, és Calvin Klein egyik kollekcióját reklámozza. Kissé fura, de azért rettentően szexi!

Forrás: Instagram/lofficielsingapore

Fékezhetetlen vendégek, bőrig ázott menyasszony - így kezeld a tipikus esküvői drámákathttp://www.life.hu/trend/20150925-10-eskuvoi-drama-es-kezelesuk-toth-mihaly-ceremoniamester-tippjei.htmlMinden esküvőn vannak pillanatok, amiket megelőzni képtelenség, így marad, hogy megőrülsz, vagy túlteszed magad rajta. Tóth Mihály ceremóniamester elárulta, mi a 10 legtipikusabb esküvői dráma, és hogyan érdemes őket kezelni. Trend--Upsz! Így fest Dannii Minouge smink nélkül, szőke fürtökkelhttp://www.life.hu/trend/20150926-igy-fest-dannii-minouge-smink-nelkul-szokere-festett-hajjal.htmlA gyönyörű Dannii Minouge a következő X-Factor szériára készül. TrendOrigoBugyiban köszöntötte fel magát szülinapján Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20150926-a-34-eves-serena-williams-tukros-szelfit-lott-magarol-szulinapjan.htmlBoldog születésnapot Serena Williams! TrendOrigoTe jó ég! Gwen Stefani is elviaszbábusodotthttp://www.life.hu/trend/20150925-gwen-stefani-arca-furcsa-viaszbabu-szeru.htmlAjjaj, kicsit megszaladt a tű/szike/szilikonos fecskendő Gwen Stefani arcán. Az énekesnő szinte alig hasonlít saját magára. TrendNorthfotoJennifer Lawrence platinaszőkére váltotthttp://www.life.hu/trend/20150925-jennifer-lawrence-platinaszokere-valtott.htmlÚj filmje kedvéért übervilágos hajat festetett magának az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence. TrendNorthfotoRihanna melltartó nélkül járta az utcákat - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150925-rihanna-melltarto-nelkul-flangalt-az-utcan-es-igy-barki-lathatta-a-melleit.htmlAz extrém stílusú énekesnőtől a fellépésein már megszokhattuk a lenge öltözéket, és a kirívó viseletet, ám a jelek szerint már az utcán sem viszi túlzásba a ruhadarabokat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.