Cukiság! Pirner Alma megmutatta a babaszobát

babaszoba baba szoba Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma pillanatokon belül anya lehet. Nagyon várja a kisfia érkezését, akinek fogadására már egy cuki babaszoba is készen áll.

Igazi afrikai hangulat, vidám fények és óriási plüssállatok várják a család legifjabb tagját. Elkészült Pirner Alma születendő gyerekének szobája. Már néhány fénykép is kikerült a falra, és a rácsos ágy is a helyén van. Az biztos, hogy a kicsi ilyen szobával nagy állatimádó lesz.

Forrás: Facebook/ Pirner Alma

Pirner Alma sajátos módját választotta a szülésnek

Csak három hete van hátra Pirner Almának, hogy karjában tarthassa kisfiát. A rúdtáncosnő már felkészült a szülésre, mégpedig nem is szokásos módon. A Life.hu cikkét itt olvashatod.
Íme, Lagzi Lajcsi elképesztő luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20150927-lagzi-lajcsi-otthona-itt-laktak-felesegevel-es-gyerekeivel.htmlMikor a Hal a tortán stábja Lagzi Lajcsinál járt, a mulatóssztár körbevezette őket, és megmutatta a csoda szép lakást, amelyben feleségével és gyerekeikkel éltek. Otthon--Luxuslakást vásárolt Cristiano Ronaldo: Less be a focista otthonába! http://www.life.hu/otthon/20150824-cristiano-ronaldo-luxuslakast-vasarolt.htmlDonald Trump hatalmas luxusépületében, a New York-i Fifht Avenue-n vásárolt csodaszép lakást Cristiano Ronaldo.Otthon--Még jobban kivirágzik Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonahttp://www.life.hu/otthon/20150428-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-meg-tobb-viragot-vett-kozos-otthonukba.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda nagyon belejöttek közös otthonuk csinosítgatásába, nemrég ugyanis még több virággal dobták fel a szerelmi fészket. Otthon--Nem is sejtenéd, mire jó a kávézacchttp://www.life.hu/otthon/20150420-erre-jo-a-kavezacc.htmlValószínűleg te is mindig kidobod a kávézaccot, miután megfőzted a reggeli feketét. Pedig nem kellene! Cikkünkből megtudhatod, mennyi mindenre lehet használni a kávézaccot akár a napi szépségrutinod részeként, akár takarításhoz. Sőt, még a bolhairtót is megspórolhatod. OtthonThinkstockCsodaszép őszi dekorációk, egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150925-egyszeru-csinald-magad-oszi-dekoraciok-a-lakasban.htmlAz ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket. OtthonThinkstockIlyenek a világ legapróbb és leghatalmasabb otthonai - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20150908-hatalmas-alapteruletu-hazak-a-vilag-korul.htmlXXL-es hamburger mellé XXL-es üdítőt isznak az XXL-es emberek, akik XXL-es házakban laknak. Az amerikaiakra mindig is jellemző volt a megalománia - és ez a "nagyra vágyásuk" nem csak abban mutatkozik meg, hogy az Amerikai Egyesült Államok világcsúcstartó a népesség túlsúlyos tagjai tekintetében, hanem abban is, hogy bármit is építenek, mindenből a legnagyobbat szeretnék. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.