A modell az 50-hez közeledik, a kerek születésnapra pedig egy önéletrajzi könyvvel készül, amiből néhány részlet már most kiszivárgott.

A híres modellnek, akit rengeteget csúfoltak nyúlánk testalkata miatt és később védjegyévé vált anyajegye miatt (sokszor csokifoltnak gúnyolták), nem indult éppen varázslatosan az élete.

Forrás: InterCom

Az öccse leukémiában halt meg, amikor 10 éves volt, a fiatal lány pedig kukoricaföldeken dolgozott napi 10 órákat, hogy segítsen a család anyagi helyzetén. Még mindig nagyon fiatal volt, amikor szülei elváltak. „Ez volt a második nagy trauma a gyerekkoromban, öcsém halála után” – nyilatkozta korábban.

A modellkedés és az első fotózások sem indultak éppen zökkenőmentesen, több nehézség és megaláztatás várt még a ma is nagyon dögös Cindy Crawfordra, míg a világ leghíresebb modellje lett. Alig várjuk, hogy megjelenjen a könyv magyarul is!

Cindy Crawford a nyugodt családi életben találta meg igazi önmagát
Az egyik legjobban kereső szupermodell már nem a csillogásra és a nyüzsgésre vágyik, hanem csak egy nyugodt, a természet által körülölelt környezetre és persze a családjára. Olvasd el a Life.hu cikkét!