Visszarohant égő otthonukba a 11 éves fiú, hogy megmentse húgát

Forrás: Getty Images/Purestock/Purestock -
megmentés ég kislány család anya láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nyolcgyermekes családanya otthona lobbant lángra Nagy-Britanniában. Egyik kislányán kívül mindenki hamar kijutott az égő házból.

Az anya mellett a 11 éves Curtis Grief volt a helyzet magaslatán, aki gondolkodás nélkül indult a lángokban álló emelet felé, hogy kimentse húgát. Édesanyja, a 40 éves Anna-Marie rántotta vissza az utolsó pillanatban, így a kicsi helyett végül ő szaladt fel a kislányért.

Illusztráció Forrás: Getty Images/Purestock/Purestock

„Elindultam a lépcsőn, ami éreztem, hogy olvad a talpam alatt. Alig láttam a füsttől. Kiabálni akartam, de nem jött ki hang a torkomon. A szobában végül sikerült kiabálnom a nevét, így oda tudott szaladni hozzám. Nem is tudom, hogyan jutottunk ki. A tűzoltó azt mondta: nagyon szerencsés család vagyunk" – nyilatkozta az anyuka.

Megszidod vagy motiválod? A gyermeked önértékelése múlik rajtahttp://www.life.hu/csalad/20150925-ezekkel-a-mondatokkal-teheted-tonkre-gyermeked-onertekeleset.htmlSokan nem is gondolnák, de bizony minden kiejtett szülői szónak komoly súlya van, nem mindegy, mit és hogyan mondasz gyermekednek. Vannak olyan szófordulatok, amelyekkel egy csapásra tönkre vághatod csemetéd önértékelését. Gondolkozz, mielőtt leszidod! CsaládThinkstockFerenc pápa megáldotta a Vámpírnaplók sztárjának terhes pocakját http://www.life.hu/csalad/20150928-ferenc-papa-megaldotta-a-szoke-sorozatsztar-candice-accola-terhes-pocakjat.htmlCandice Accola, aki még szeptember elején az Instagramon jelentette be, hogy várandós, napok óta izgatottan készült rá, hogy a jelenleg Amerikában tartózkodó egyházfővel találkozhasson. CsaládCsajos kiruccanást tartott kislányával Hódi Pamela - Imádnivaló fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150928-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-csajos-kiruccanast-tartottak-este.htmlEgy kis csajos kiruccanásra minden nőnek szüksége van, Hódi Pamela pedig ezúttal nem a barátnőivel, hanem tündéri kislányával vette nyakába a várost. Család--Roberto konyhája: Gyömbéres-narancsos répatortahttp://www.life.hu/csalad/20150925-rostas-robert-a-life-hu-sefje-gyomberes-narancsos-repatortar-keszit-recept.htmlNincs is finomabb a házi répatortánál, főleg ha van hozzá egy tuti recept. Sokáig kerestem, majd alakítgattam a receptet, hogy könnyed és omlós legyen a tészta. Nemrégiben a 6 éves unokahúgom születésnapján aratott nagy sikert, őszinte mosollyal és zsivajjal jelezték a lurkók, hogy mennyire finom. Ajánlom mindenkinek, hogy nektek is legyen egy szuper répatortareceptetek. Család--Megható sztori! 4 éves koruk óta szeretik egymást http://www.life.hu/csalad/20150927-gyermekkoruk-ota-szereti-egymast-az-a-par-akik-mar-negyven-eve-hazasok.htmlKisgyermekek voltak, amikor megismerték egymást, és ma már boldog házasok. Ez az igazi szerelem! CsaládThinkstockCsajos kiruccanást tartott kislányával Hódi Pamela - Imádnivaló fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150928-hodi-pamela-es-berki-natasa-zselyke-csajos-kiruccanast-tartottak-este.htmlEgy kis csajos kiruccanásra minden nőnek szüksége van, Hódi Pamela pedig ezúttal nem a barátnőivel, hanem tündéri kislányával vette nyakába a várost. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.