Micsoda fényűzés - Megmutatta otthonát Gáspár Laci

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
TV2 Hal a tortán otthon Gáspár Laci lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci a Hal a tortán adásában engedett betekintést saját tervezésű otthona falai közé.

A luxuslakás egyik különlegessége, hogy az énekes saját maga tervezte a konyháját - mivel régen bútorasztalosként dolgozott. Az egyébként is elég fényűző otthonban tévé helyett Gáspár Laci egy 4 méter széles vetítővásznon nézi kedvenc filmjeit.

Nézd végig a videót és ámulj egy az egykori megasztáros gyönyörű otthonán!

A hollywoodi sztárok mocskos kis hálószobatitkaihttp://www.life.hu/otthon/20150928-a-sztarok-haloszobajaban-milyen-feltve-orzott-holmik-vannak.htmlMindenkinek vannak kedvenc bútordarabjai, esetleg évek óta őrizgetett kacatjai, amiktől - bármennyire is ütött-kopottak - egyszerűen nem lehet megválni. Nos, így vannak ezzel a hollywoodi sztárok is! Most azonban lehull a lepel, kiderítettük mi mindent rejtegetnek hálószobájuk mélyén. Otthon--Csodaszép őszi dekorációk, egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150925-egyszeru-csinald-magad-oszi-dekoraciok-a-lakasban.htmlAz ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket. OtthonThinkstockKöszöntünk a jövőben - A high tech lakberendezés alapjaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-a-high-tech-lakberendezesi-stilus-jellemzoi.htmlIzgalmas, néha-néha megdöbbentő, sőt egyesek szerint rideg és személytelen - ilyen a high tech lakberendezés, az ízig-vérig 21. századi stílus. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan bújtathatod otthonodat ultramodern high tech köntösbe. Otthon--Ilyenek a világ legapróbb és leghatalmasabb otthonai - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20150908-hatalmas-alapteruletu-hazak-a-vilag-korul.htmlXXL-es hamburger mellé XXL-es üdítőt isznak az XXL-es emberek, akik XXL-es házakban laknak. Az amerikaiakra mindig is jellemző volt a megalománia - és ez a "nagyra vágyásuk" nem csak abban mutatkozik meg, hogy az Amerikai Egyesült Államok világcsúcstartó a népesség túlsúlyos tagjai tekintetében, hanem abban is, hogy bármit is építenek, mindenből a legnagyobbat szeretnék. OtthonOrigoEzekben a konyhákban az egész család jól érezheti magáthttp://www.life.hu/otthon/20150915-gyerekbarat-csaladi-konyhak-es-ebedlok-inspiracio.htmlFőzni, sütni, beszélgetni, segíteni a gyerkőcnek a háziban - egy igazán gyerekbarát konyhában mindezt szimultán el tudod végezni! Az alábbiakban összegyüjtöttük a mi kedvenc konyháinkat, ha elnyerte valamelyik a tetszésedet, inspirálódj belőlük bátran!Otthon--A hónap színe: a nyárbúcsúztató tengerkékhttp://www.life.hu/otthon/20150914-szeptember-honap-szine-a-a-lakberendezesben-a-tengerkek.htmlBár a nyárnak búcsút intettünk, a nyár színeitől egyáltalán nem kell elköszönnünk, olyannyira nem, hogy szeptember hónap színének a lakberendezési szakértők a gyönyörű tengerkéket választották.OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.