Kate Moss, a lakberendező – Íme, a modell első saját tervezésű luxusotthona

Kate Moss ház luxus berendezés otthon szupermodell belsőépítészet lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss bebizonyította, hogy lakberendezésben is legalább olyan tehetséges, mint a modellkedésben, a káromkodásban és a botránykeltésben.

Ha Kate Moss akar, akkor bizony nagyon tud. A 41 éves szupermodell, aki legutóbbi alkalommal még ribancokról énekelt botrányos repülése előtt, ezúttal belsőépítészi oldalát csillogtatta meg.

Forrás: Daily Mail

A korábban divattervező szerepében is bizonyított Miss Moss az előkelő The Cotswolds környéken felépült tóparti barnhouse lakberendezésében működött közre régi ismerőse, John Hitchcox dizájnercsapatában, az eredmény pedig magáért beszél.

Forrás: Daily Mail

Londonból autóval 90 perc alatt el lehet érni az eredetileg istállónak, avagy magtárnak épült luxusházat, amelyet 2,5 millió angol font ellenében bárki magáénak tudhat.

Forrás: Daily Mail

Tanulj a stílusról Kate Mosstól!

Néha kritizáljuk, máskor imádjuk, ám egy biztos: ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. A Life.hu itt gyűjtötte össze, melyek azok a divatleckék, amelyeket a brit szupermodelltől leshettünk el az elmúlt évek alatt.
Őszi színpaletta - Árnyalatok, amelyek a te otthonodba is derűs hangulatot teremtenekhttp://www.life.hu/otthon/20150903-oszi-szinek-a-lakberendezesben.htmlValamilyen oknál fogva a legtöbben az őszt a sötét, szomorkás színekkel azonosítják. Bár tény, hogy az őszi hónapokban korábban nyugszik le a nap, és hogy az arany-, vörös, barna színekben pompázó falevelek is melankolikusabb, és talán kissé komorabb hangulatot árasztanak, de ennek a szomorkás hangulatnak egyáltalán nem kell otthonodba is beszivárognia!Otthon--Luxuslakást vásárolt Cristiano Ronaldo: Less be a focista otthonába! http://www.life.hu/otthon/20150824-cristiano-ronaldo-luxuslakast-vasarolt.htmlDonald Trump hatalmas luxusépületében, a New York-i Fifht Avenue-n vásárolt csodaszép lakást Cristiano Ronaldo.Otthon--Ilyenek a világ legapróbb és leghatalmasabb otthonai - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20150908-hatalmas-alapteruletu-hazak-a-vilag-korul.htmlXXL-es hamburger mellé XXL-es üdítőt isznak az XXL-es emberek, akik XXL-es házakban laknak. Az amerikaiakra mindig is jellemző volt a megalománia - és ez a "nagyra vágyásuk" nem csak abban mutatkozik meg, hogy az Amerikai Egyesült Államok világcsúcstartó a népesség túlsúlyos tagjai tekintetében, hanem abban is, hogy bármit is építenek, mindenből a legnagyobbat szeretnék. OtthonOrigoSzerettei bérlik Vajna Timi 21 éves húgának rózsadombi luxuslakásáthttp://www.life.hu/sztarok/20150617-vajna-timea-huganak-palacsik-lillanak-szerettei-berlik-rozsadombi-luxuslakasat.htmlVajna Timi 21 éves húga, Palácsik Lilla manapság a rózsadombi luxuskörnyezetet élvezi. Állítása szerint a lakást szerettei bérlik.TV + Sztárok--Sztárok zsűriztek a gyermekotthonbanhttp://www.life.hu/drlife/20150911-gyermekotthonban-jart-varga-gyozo-es-farkashazi-reka.htmlGyermekotthonba látogatott Farkasházi Réka és Varga Győző, hogy mosolyt csaljanak a kis lakók arcára. A színésznő és az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja rajzversenyt hirdetett: a gyerekek azt a feladatot kapták, hogy képzeljék el és alkossák meg Aloe Verácskát.Dr. LifeThinkstockMicsoda fényűzés - Megmutatta otthonát Gáspár Lacihttp://www.life.hu/otthon/20150929-gaspar-laci-enekes-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-mutatta-meg-otthonat.htmlGáspár Laci a Hal a tortán adásában engedett betekintést saját tervezésű otthona falai közé.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.