Dráma! Megölte terhes édesanyját egy 14 éves fiú

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság halál terhesség kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 14 éves amerikai fiú a gyanú szerint meggyilkolta saját édesanyját, aki gyermeket várt. Ezután autóval elmenekült a helyszínről.

Texas államban egy 14 éves fiú megölte terhes édesanyját. A helyi tévé úgy tudja, a rendőrségnek sikerült elfognia a gyilkost. A nőt napokig nem látta szomszédja, de mivel házának ajtaja nyitva volt, ezért átnézett hozzá, és rátalált a 33 éves anya holttestére a konyhában.

Forrás: Thinkstock

Úgy tudják, a 14 éves fiú elismerte a gyilkosságot és együttműködik a rendőrséggel. A szomszédok szerint a gyerek rendes volt, jó tanuló, boldog családnak tűntek.

Khloe Kardashian szájra puszit adott North Westnekhttp://www.life.hu/csalad/20150927-khloe-kardashian-szajra-puszit-adott-north-westnek.htmlKhloe Kardashian olyan családi fotót töltött fel az Instagramra, amelyen sokan felháborodtak.Család--Cuki kislány volt Sarka Kata: Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20150924-sarka-kata-cuki-kislany-volt-szuleivel-kozos-kepet-osztott-meg.htmlA ma 29 éves Sarka Kata tündéri kislány volt. Facebookon osztotta meg magáról azt a gyerekkori fotót, amelyen szülei is láthatóak. Család--Tatár Csilla: "Tökéletes a baba súlya, ez a lényeg. Az enyém mellékes."http://www.life.hu/csalad/20150924-tatar-csilla-a-terhessegrol-szulesrol.htmlTatár Csilla már a terhessége hetedik hónapjában jár. Párjával együtt nagyon várják a baba érkezését. CsaládOrigoÍgy küzd a magas lépcsőfokokkal Berki Natasa Zselyke - Videó!http://www.life.hu/csalad/20150911-berki-natasa-zselyke-lepcsozik.htmlMár megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Hódi Pamela tüdéri videót posztolt.CsaládOrigoVicces szelfikkel cikizik lányukat a jó fej szülőkhttp://www.life.hu/csalad/20150911-vicces-szelfikkel-cikizik-lanyukat-a-jo-fej-szulok.htmlKét hete randizott a fiatal Emily egy fiúval, amikor úgy döntött, végre készíthetnek egy pár szelfit a bimbózó kapcsolatukról. Több sem kellett a szülőknek, százezer lájkot érő fotókat lőttek magukról, hogy egy kicsit cikizzék a lányukat. Zseniálisak! Család--Forró kocsiban halt meg a baba - Megfeledkeztek róla a családtagokhttp://www.life.hu/csalad/20150908-forro-kocsiban-halt-meg-a-baba.htmlMinden rokon azt hitte, valaki más már bevitte a házba a gyereket. A 11 hónapos kisfiú eközben végig a 78 fokosra forrósodott kocsiban feküdt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.