Amy Schumer díj üzlet test étel büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb testnek járó szobrocskáért rengeteg ételnek mondott köszönetet az amerikai komikus és színésznő.

A teltebb alkatú híresség bizony odavan a tréfákért, ahogy ezt már Kim Kardashian és Kanye West is megtanulhatta. A leszbicsókkal feltűnést keltő híresség ugyanis egy kínai vagy 100 forintos boltnak tűnő üzlet polcai között találta a legjobb testnek járó aranyszobrocskát, amiért elsősorban rengeteg ételnek mondott köszönetet, amellyel a testszégyenítés ellen lép fel. Mi bírjuk Amy humorát, és hogy büszke a testére.

Forrás: Instagram/ Amy Schumer
Pörgesd fel az anyagcserédet finomságokkal! Ételek, amik segítenekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-anyagcsere-porgeto-etelek-ezek-jot-tesznek-az-emesztesnek.htmlHetek óta koplalsz, grammra pontosan kiszámolod, mikor mennyit eszel, mégsem mozdul a mérleg nyelve? Ha úgy érzed, szinte mindent megteszel a karcsú alakért, a siker azonban még várat magára, akkor érdemes kiderítened, min lehet még javítani, változtatni. A megfelelő emésztésen és a gyors anyagcserén nagyon sok dolog múlhat, ezt pedig nemcsak edzéssel, de helyes étkezéssel és bizonyos élelmiszerekkel is elérheted! Ez Zsír!--Csúnyán elbántak a lánnyal, aki büszkén mutatta meg bikiniben fogyása eredményéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150930-shantell-bennett-50-kilo-fogyas-utan-bikiniben-mutatta-meg-testet-a-kommentelok-megalaztak.htmlA kommentelők nem igazán értékelték, honnan indult a lány, hogy már 50 kilót lefogyott, csak azt fájlalták, hogy még így is túl kövér egy bikinihez. Ez Zsír!--Hasizomtippek maximalistáknak - Katus Attila trükkjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-hasizomtippek-maximalistaknak-katus-attila-tippjei.htmlKevés ember igazán elégedett a hasizmaival; ez az a terület, amire mondhatni nem lehet eleget edzeni. Ez Zsír!--Gáspár Evelin:˝Gyűlölöm magam, hiába fogytam le˝http://www.life.hu/ez-zsir/20150929-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-showman-lanya-gyuloli-magat-hiaba-fogyott-le.htmlGyőzike lánya az Ezek megőrültek!-ben tapadós dresszben mutatta meg magát, ami miatt sok kritikát kapott, noha harminc kilótól szabadult meg az elmúlt évek során. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: akro jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-kiprobaltuk-akro-joga-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten az akro jóga kerül terítékre. Ez Zsír!ThinkstockKatalin hercegné soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150929-katalin-hercegne-nagyon-lefogyott-szules-utan.htmlKislánya, Sarolta hercegnő érkezése után öt hónappal visszanyerte régi formáját a hercegné - ám egyesek szerint kissé túlzásba vitte a diétázást.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.