Zseniálisan oldja meg a problémát egy kisfiú - Cuki videó!

ágy kisfiú videó párna cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár időbe telik, végül mégis sikerül lejutnia az ágyról egy kisfiúnak, aki párnákból épített magának "lépcsőt."

Az elején persze komoly harc folyik a párnák és a gyermek között, ám végül mégis sikerül megoldania a helyzetet. A videót a kisfiú szülei készítették, akik ezzel akarták bebizonyítani, hogy az ő gyermekük bizony ilyen kreatív.

Hát ez nagyon cuki: így vált a segítségére egy 2 éves kislány Dwayne Johnsonnakhttp://www.life.hu/news/20150612-dwayne-johnson-egy-repulot-huz-el-kotelen-egy-2-eves-kislannyal-egy-forgatason.htmlNem akármilyen segítsége akadt a 2 éves Kainak, aki Dwayne Johnson egyik forgatásán játszott egy kicsit a sztárral.News--Bővül a gyanúsítottak köre Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150930-galambos-lajos-azaz-lagzi-lajcsi-buntarsait-keresi-a-rendorseg.htmlKorántsem zárták még le a mulatósztár büntetőügyét, az ügyészség nem tagadta, hogy még bővülhet a gyanúsítottak köre. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoJamie Oliver Budapesten nyit éttermethttp://www.life.hu/news/20150929-jamie-oliver-megnyitja-elso-kozep-europai-ettermet-budapesten.htmlJövő tavasszal nyitja meg első közép-európai éttermét a "pucér" szakács, Jamie Oliver. A Budai Várban nyíló hely néhány lépésre lesz a Mátyás templomtól. News--Barbie-horgászbottal fogott egy óriási halat a kislány - Videó! http://www.life.hu/news/20150929-barbie-horgaszbottal-horgaszott-egy-kislany-es-hatalmas-halat-fogott-vele.htmlKicsi a bors, de erős! - szól a közmondás, ami most értelmet is nyert. A felvételen egy csöpp kislány küzdelmét láthatjuk, aki cuki rózsaszín szettben horgászik az apukájával. NewsOrigoSokkoló hír! Láb nélküli hegymászó nem mehet a Himalájárahttp://www.life.hu/news/20150929-az-uj-himalajai-torvenytervezet-lehetseges-hogy-a-jovoben-lab-nelkuli-hegymaszo-nem-mehet-a.htmlA nepáli kormány Himalája-törvényjavaslata kiütötte a biztosítékot azoknál a hegymászóknál, akik álmaikat, bármi áron meg szeretnék valósítani. News--Paul Walker lánya beperelte a Porschét apja halála miatthttp://www.life.hu/news/20150929-paul-walker-lanya-beperelte-a-porschet-mert-szerinte-ok-is-hibasak-az-apja-halalaert.htmlA világhírű színész 16 éves lánya beperelte azt az autógyártó céget, melynek egyik járművével édesapja halálos autóbalesetet szenvedett két évvel ezelőtt. Elmondása szerint a sportautónak számtalan tervezési hibája volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.