Katalin hercegné már meg is bánta új frizuráját

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
fashion week frufru frizura Katalin hercegnő hajvágás haj fodrászat Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl hirtelen döntött a frizuraváltás mellett a hercegné, aki azóta már sajnálja, hogy frufrut vágatott magának. 

Mindenkit meglepett Katalin hercegné, amikor néhány hete új frizurával kapták lencsevégre. Vilmos herceg hitvese már többször is elkápráztatta a világot remek stílusérzékével, amely most úgy tűnik, cserbenhagyta.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

A források szerint nem csupán a divatkritikusok véleményezik előszeretettel a szerintük előnytelen frufrut, hanem már maga a hercegné is megbánta, hogy mellette döntött.

Hogy tetszik Katalin hercegné új frizurája?

Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150918-erzsebet-kiralyno-skypeon-tartja-a-kapcsolatot-unokajaval-zara-phillipsel.htmlNem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. Család--Jaj, ne! Katalin hercegnő nem engedi, hogy a kislánya cuki ruhákat hordjonhttp://www.life.hu/trend/20150924-katalin-hercegno-nem-engedi-hogy-kislanya-charlotte-hercegno-cuki-ruhakat-hordjon.htmlImádjuk a kis György herceg szettjeit, Katalin hercegnő pompás ruháit, és Vilmos herceg elegáns öltönyeit. Alig várjuk, hogy Charlotte hercegnőt is tündéri ruhácskákba öltöztesse a stílusikon Katalin, erre azonban még nem mostanában fog sor kerülni. TrendAFPErzsébet királynő miatt lett depressziós Katalin hercegné?http://www.life.hu/drlife/20150916-katalin-hercegne-depresszios-lett-erzsebet-kiralyno-miatt.htmlA legfrissebb képek alapján úgy tűnik, valami nem stimmel Katalin és Vilmos háza táján. A hírek szerint pedig ehhez nagy köze van a brit uralkodónőnek is.Dr. Life--Katalin hercegné kis híján megmutatta, mi van a szoknya alatthttp://www.life.hu/trend/20150921-katalin-hercegne-majdnem-kivillantotta-bugyijat.htmlEz közel volt! Nem sok hiányzott ahhoz, hogy hatalmas villantás történjen a hercegné egyik látogatása alatt. Trend--II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Súlyos vádak érték Katalin hercegnét: igénytelen lenne?http://www.life.hu/trend/20150729-katalin-hercegne-osz-hajat-kritizalta-nicky-calves-sztarfodrasz.htmlNicky Clarke szerint az igénytelenség netovábbja, ha valaki ősz hajszálakkal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Kiváltképp akkor, ha olyan stílusikonról van szó, mint Katalin hercegné. Még abban az esetben is, ha épp gyermekével várandós.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.