Csúnyán elbántak a lánnyal, aki büszkén mutatta meg bikiniben fogyása eredményét

Forrás: Facebook/ Shantall Bennett -
támogatás fogyás eredmény komment bikini megaláztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kommentelők nem igazán értékelték, honnan indult a lány, hogy már 50 kilót lefogyott, csak azt fájlalták, hogy még így is túl kövér egy bikinihez.

A 24 éves egygyermekes anyuka, Shantell Bennett büszkén posztolta bikinis fotóját, hogy erőt adjon másoknak is, akik a fogyással küszködnek. A fiatal nő 164 kilóról fogyott 114-re 5 hónap alatt, amit ő elképesztő eredménynek gondolt. A kommentelők azonban nem így vélekedtek.

50 kiló fogyás után Forrás: Facebook/ Shantall Bennett

Az anyuka örömmel írta le, hogy a fogyás után már belefért ebbe a bikinibe. „Mindannyiunk érdekében, inkább maradj az egyrészes verziónál” – írták többen is gonoszkodó megjegyzéseiket. A nő saját bevallása szerint sokat sírt a kommentek miatt, de sorstársai kihúzták a gödörből.

Így nézett ki korábban Forrás: Facebook/ Shantall Bennett

„A sorstársak személyes történetei és a támogatásuk nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikerrel vegyem az akadályokat, de a legtöbb erőt mégis a családomtól, a vőlegényemtől és a 20 hónapos kisfiamtól kapom” – árulta el Shantell, aki már most nagyon büszke magára, de jól tudja, hogy még hosszú út áll előtte.

Bombatestének köszönheti karrierjét Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150929-emily-ratajkowski-bombatestenek-koszonheti-karrierjet.htmlA 24 éves modell 2 év alatt egy meztelenkedős videokliptől hollywoodi filmszerepig jutott. Vajon minek köszönheti sikerét? Ez Zsír!Origo112 kilót fogyott miután leállt a gyorséttermi kajákkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-grace-payne-112-kilot-fogyott-miutan-leallt-a-gyorsettermi-etelekkel-es-mozogni-kezdett.html„Szívroham, stroke, halál” – ezekkel a kilátásokkal engedték el az orvosok az 53 éves Grace Payne-t, aki a diagnózis után életmódváltásba kezdett. Ez Zsír!--„Túl kövér vagy ehhez” – Leszólták a 103 kilós rúdtáncosthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150923-a-103-kilos-rudtancost-lekoverezte-howard-sterne.htmlAz amerika Got Talent show-műsorban adta elő produkcióját a 103 kilós Roz Mays, akit a nagyszájú rádiós, Howard Sterne egyszerűen lekövérezett. Ez Zsír!OrigoMegdöbbentő fotók! Ezt teszi a testtel a drasztikus fogyáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20150918-julia-kozerski-megmutatta-hogy-nez-ki-a-test-drasztikus-fogyas-utan.htmlAmikor valaki rövid idő alatt sokat fogy, mindenki megdicséri, hogy milyen jól néz ki, és milyen nagy akaraterővel bír. A valóság ezzel együtt sokkal fájdalmasabb: ott marad a megnyúlt bőr, ami már csak felesleges tartozékként redőzik az ember testén, és állandóan a múltra emlékezteti. Ez Zsír!--Elképesztő! 125 kilót fogyott a brit nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150911-michelle-green-125-kilot-fogyott-ot-ev-alatt-szigoru-dietaval.htmlMivel gyomorműtéte után is tovább hízott, szigorú diétába kezdett, amivel 125 kilót fogyott a 43 éves brit nő, Michelle Green.Ez Zsír!--„Az alak nem egy trend” - vallja a plus size modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150826-ashley-graham-plus-size-modell-eliteli-a-plus-size-megnevezest.htmlAshley Graham, egyik kedvenc plus size modellünk hivatásának érzi, hogy megszerettesse testüket a hozzá hasonló alakú nőkkel.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.