Hatalmasra nőtt Hódi Pamela feje - Vajon mi történhetett?

Hódi Pamela frizura tupír fodrász Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvese fodrásznál járt, ahol felturbózták a fizuráját.

A tupírozás folyamata közben megnőtt Hódi Pamela feje, aki a szelfijén elég furcsa arcot vág, így még az is lehet, hogy nem élvezte túlságosan, ahogy cibálják a hajszálait. Sőt a trükkös fotón olyan, mintha túl sok fényt kapott volna Pamela - lehet, hogy megvilágosodott miközben szépítették?

Hódi Pamela Forrás: Facebook/Hódi Pamela
Sarka Kata egyrészes fürdőruhában is szuperszexihttp://www.life.hu/trend/20151001-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-egyreszes-furdoruhaban-es-magassarku-cipoben-pozolt.htmlBár a nyárnak már búcsút inthetünk, a modell egy fotózás kedvéért megmutatta, milyen dögös, amikor a fürdőrucihoz magas sarkút vesz fel. Trend--Hoppá! Szinte rá sem ismerni Kulcsár Edinárahttp://www.life.hu/trend/20151001-kulcsar-edina-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-egy-regi-foton-ahol-eredeti-hajszinevel-lathato.htmlA szépségkirálynőről édesanyja osztotta meg azt a régi képet, amelyen Edina még eredeti hajszínével látható. Trend--Micsoda átváltozás! Szabó Zsófiból dögös dívát varázsoltakhttp://www.life.hu/trend/20150930-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-kivirult-a-szerelemtol-es-dogos-diva-lett.htmlA színésznő kivirult új szereleme mellett, láthatóan úszik a boldogságban, ráadásul tökéletes külsővel csillog-villog, akár egy világsztár. Trend--Dögösen érkezett könyve bemutatójára Cindy Crawford - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151001-cindy-crawford-dogosen-erkezett-oneletrajzi-konyve-bemutatojara.htmlA 49 éves modell megírta önéletrajzi könyvét, amit tegnap mutattak be. Cindy Crawford természetesen nagyon szexi szerelésben érkezett a nagy eseményre. Trend--Blake Lively becsődölt: Bezárja online boltjáthttp://www.life.hu/trend/20151001-blake-lively-bezarja-preserve-nevu-online-boltjat.htmlA színésznő Preserve nevű online oldala több mint egy évig működött, ami már így is csoda, hiszen rengeteg kritikát kapott a méregdrágán árult termékek miatt. Trend--Nagyon megöregedett a Szex és New York Mirandájahttp://www.life.hu/trend/20151001-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york-sztarja-miranda-hobbes-igy-nez-ki-most.htmlElső pillantásra alig lehet ráismerni Cynthia Nixonra, akit a minap New York utcáin kaptak lencsevégre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.