Less be Klapka György hálószobájába!

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó -
TV2 Klapka György Hal a tortán otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olasz konyha, japán étkező - Klapka György aztán tudja, hogyan kell berendezni egy lakást! Különleges otthonát a Hal a tortán stábjának mutatta meg.

Most bekukkanthatsz Klapka úgy nevezett ”férfi hálószobájába”, melynek akkor veszi hasznát, ha a gyerekei meglátogatják Németországból, illetve ha egy csinos nőnek meg akarja mutatni a lakását.

Ettől még Marty McFly is beájulna - Okosotthon nem csak a filmekben létezikhttp://www.life.hu/otthon/20151001-okosotthonok-intelligens-kornyezetbarat-megoldasok-a-jovoben.htmlMarty McFly 2015-be látogatott előre a Vissza a jövőbe második részében, a futurisztikus Hill Valleyben pedig megannyi innovációval találta szemben magát, ilyen volt például jövőbeli családjának intelligens otthona is. Hanggal irányítható berendezések, videókonferencia és lapostévé - mindez 1985-ben még csak sci-fi volt, már azonban az életünk részévé vált. És a jövőben sokkal több technikai újítás vár még ránk, talán csak néhány év, és napjainkat valóban okosotthonokban fogjuk tengetni. Otthon--Eladta luxusvilláját Tom Cruise - Nézz be a sztár otthonába!http://www.life.hu/otthon/20151001-tom-cruise-szinesz-eladta-hollywoodi-luxusotthonat.htmlEgy kis veszteséggel, de elkelt a Mission: Impossible filmek sztárjának hollywoodi otthona. Íme, egy kis ízelítő abból, pontosan hol is élte mindennapjait Tom Cruise.Otthon--Varázsolj otthonodból vidéki kúriáthttp://www.life.hu/otthon/20150928-a-country-videki-lakberendezesi-stilus-jellemzoje.htmlElvágyódás, harmónia keresés, menekülés a zajos nagyvárosi életből - nagyjából ezek azok a érzések, amelyeket egy country, azaz vidéki stíusban berendezett otthon áraszt magából. Az utóbbi években különösen nagy népszerűségnek örvend ez az irányzat, ha te is egy "vidéki kúriát" szeretnél varázsolni otthonodból, kövesd tippjeinket! Otthon--A hollywoodi sztárok mocskos kis hálószobatitkaihttp://www.life.hu/otthon/20150928-a-sztarok-haloszobajaban-milyen-feltve-orzott-holmik-vannak.htmlMindenkinek vannak kedvenc bútordarabjai, esetleg évek óta őrizgetett kacatjai, amiktől – bármennyire is ütött-kopottak – egyszerűen nem lehet megválni. Nos, így vannak ezzel a hollywoodi sztárok is! Most azonban lehull a lepel, kiderítettük, mi mindent rejtegetnek hálószobájuk mélyén.Otthon--Csodaszép őszi dekorációk, egyszerűenhttp://www.life.hu/otthon/20150925-egyszeru-csinald-magad-oszi-dekoraciok-a-lakasban.htmlAz ősz a szüret, a színes levelek és a gyönyörű dekorációk időszaka - ne várj te sem tovább, dekoráld ki otthonod néhány, évszakhoz illő dísszel. Ha gyerkőc is van a családban, akkor tökéletes hétvégi program lehet mindannyiótoknak. Mutatjuk a mi kedvenc ötleteinket. OtthonThinkstockA szőnyegvásárlás alapszabályaihttp://www.life.hu/otthon/20150922-igy-vasarolj-szonyeget-otthonodba-szabalyok-tanacsok.htmlA szőnyeg a szobánk egyik leghangsúlyosabb textilje, segítségével otthonunkban meleg, családias légkört tudunk teremteni - már ha nem baltázzuk el a szőnyegválasztást! Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az aranyszabályokat, amikre a tökéletes "talpalávaló" kiválasztásakor érdemes odafigyelned. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.