Horváth Éva igéző szemeitől elállt a lélegzetünk

szemek szexi komment dekoltázs Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell kéklő szempárral és szexi dekoltázzsal rukkolt elő, ezen a hűvös, ám napsütötte péntek reggelen.

Horváth Éva dívatekintete megigézte a rajongókat, volt aki cicaszeműnek titulálta és volt, aki a királynőjének nevezete őt. Látva a fotót, mi sem mehettünk el szó nélkül a modell gyönyörű szemei mellett, amik szinte felperzselik a monitort és ez éppen elég volt ahhoz, hogy mi is írjunk róluk.

Forrás: Instagram/Horváth Éva

Horváth Éva bálnává változott - Legalábbis szerinte

A modell csodás fotón mutatta meg milyen, amikor teljes harmóniában lebeg a vízen. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Wow! Iszak Esztiből hihetetlenül szexi hajóskapitány letthttp://www.life.hu/trend/20150921-iszak-eszti-szexi-hajoskapitanylett-mely-dekoltazzsal-iranyitotta-a-jarmuvet.htmlIszak Eszti hajóskapitányként is nagyon dögös! Mélyen dekoltált fürdőruhájával a kormány mögött a legmelegebb nyári napokat is még forróbbá varázsolja.TrendOrigoLiptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajrahttp://www.life.hu/trend/20150921-liptai-claudia-rovid-haja-nem-tetszett-kislanyanak-pankanak.htmlMindenkit elvarázsolt Liptai Claudia új frizurája, aki most azt is elárulta, mi késztette ekkora változásra. TrendOrigoKatie Holmes sosem volt még ilyen lepukkant - Rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20150826-katie-holmes-nagyon-lepukkant-legujabb-filmje-forgatasan.htmlSzinte alig lehet felismerni a szexi színésznőt, aki elég nyúzottan állt a kamerák elé. Trend--Smink nélkül szinte felismerhetetlen Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150809-szabo-zsofi-szineszno-musorvezeto-szinte-felismerhetetlen-a-rola-keszult-kepen.htmlA gyönyörű színésznő smink nélkül és sugárzó boldogsággal az arcán pózolt a lovardában. Mi azonban alig ismertünk rá. TrendOrigoEnnél bájosabbnak még nem láthattad Kylie Minogue-othttp://www.life.hu/trend/20150808-kylie-minogue-enekesno-bajosan-pozol-a-kameranak-nyaralasa-alatt.htmlA dögös 47 éves díva ezúttal kislányos bájával varázsolja el rajongóit képmegosztó oldalán.Trend--Döbbenetes! Jude Law szinte felismesmerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/trend/20150805-jude-lawt-szinte-felismerhetetlenne-maszkiroztak-legujabb-filmje-forgatasa-miatt.htmlElképeszető fotósorozat szivárgott ki Jude Law-ról; a képeken szinte rá sem ismerni a sármos színészre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.