Megmutatta új testét a korábban 160 kilós nő, akinek 8 órás műtéttel operálták le a bőrét

operáció alak bőr műtét fogyás test büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég adtunk hírt a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt 83 kilót fogyott. A lány drasztikus fogyása után már a bőreltávolító műtéten is túl van, most pedig megmutatta új testét.

A fiatal lány, akiről 8 órás műtéten operálták le a felesleges bőrt, most végre büszkén mutatta meg alakját. Simonet egyébként még a sminkek ellen lázadó Tyra Banks is behívta műsorába, hogy elmesélje történetét.

Plasztikai műtét előtt Forrás: Instagram/ Simone Anderson

A nagy fogyás mellett azért vált híressé, mert az internetezők csalónak kiáltották ki a lányt, aki ezután vette rá magát, hogy felfedje csúnyán megereszkedett bőrét, ami azonban már a múlté.

Plasztikai műtét után Forrás: Facebook/ Simone Anderson
Jamie Oliver utánajárt, hogyan élhetünk 100 évig - hihetünk neki?http://www.life.hu/ez-zsir/20150930-jamie-oliver-utanajart-hogyan-elhetunk-szaz-evig.htmlJamie Oliver már eddig is sokat tett az emberek egészségéért, hiszen rengeteget kampányolt annak érdekében, hogy Anglia iskoláiban minél vitamindúsabb ételekhez juthassanak a diákok. Nemrégiben pedig azzal állt elő, hogy összeszedte azt a 14 alapélelmiszert, melynek minden konyhában ott kell lennie, ezek fogyasztásával ugyanis az sem válik lehetetlenné, hogy akár száz évig is eléljünk. Ez Zsír!ThinkstockVitaminokkal az őszi betegségek ellen – ezeket edd, hogy télen is energikus maradj http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-nme-mindegy-mibol-es-mit-eszunk-szervezetunknek-telen-is-szuksege-van-vitaminokra.htmlA borongós őszi-téli napokon kevesebb időt töltünk a szabadban, hamarabb besötétedik, nincs annyi elérhető friss zöldség és gyümölcs, szervezetünk ha nem figyelünk, kevesebb vitaminhoz jut, anyagcserénk is lassul, a nedves időben a vírusok és baktériumok gyorsan terjednek. Ahhoz, hogy ne egy csomag zsebkendő mellett töltsd ezt az időszakot, készítsd fel szervezeted a kórokozók támadásai ellen! Ez Zsír!ThinkstockMegtaláltuk a legszexibb jógás srácot: Íme Matt Micheletti!http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-megtalaltuk-a-legszexisebb-jogas-sracot-akit-felesege-kapott-le-jogazas-kozben-egy-kulonleges-pozban.htmlItt az ideje, hogy a hűvös őszi napokon felpörgessük magunkat! Ehhez pedig nem is kell más csak egy szuper pasi egy tökéletes jógapózban. Ez Zsír!--Fokozatosság az edzésben - Katus Attila tippjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150928-fokozatossag-az-edzesben-katus-attila-tippjei.htmlRendszeresen edzel? Jó, ha tudod, mindig van mit tanulni arról, hogyan érdemes felépíteni a napi mozgást! Ez Zsír!--Fedezd fel az ősz csodáit - magokra fel!http://www.life.hu/ez-zsir/20150928-magokra-fel-ezert-fogyassz-minel-tobb-magot-a-hideg-idoben.htmlAz őszben a káprázatos színek, illatok, és a kellemes időjáráson kívül még számtalan imádnivaló dolog van; ilyenek többek között az ősz finomságai. Itt ne csak a gyümölcsökre és zöldségekre gondolj, hanem azokra a magokra is, amelyek amellett, hogy nassolnivalónak kiválóak, hihetetlenül egészségesek is - íme 3 közülük, amelyeket érdemes beiktatnod az étrendedbe! Ez Zsír!ThinkstockEnnyire büszke testére Amy Schumerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150930-amy-schumer-a-legjobb-testnek-jaro-dijert-az-eteleknek-mondott-koszonetet.htmlA legjobb testnek járó szobrocskáért rengeteg ételnek mondott köszönetet az amerikai komikus és színésznő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.