17 év után esett teherbe egy nő, így reagált rá a férje - Videó!

Forrás: Thinkstock -
terhesség házasság kisbaba videó férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évekig próbálkoztak a gyerekvállalással Dana Griffin-Graves és Arkell Graves, akiknek most a legnagyobb álmuk várt valóra: gyermekük lesz. A férfi reakciójáról videó is készült.

A pár már 17 éve házas, de a gyermekáldás eddig váratott magára. A nő négyszer elvetélt, sőt, egy kisbaba halva is született. Már kezdtek beletörődni a helyzetükbe, amikor a feleség egy rutin nőgyógyászati vizsgálaton megtudta, hogy öt hónapos terhes. Dana természetesen magán kívül volt az örömtől, és alig várta hogy elmondja a nagy hírt otthon is. Betett néhány zsemlét a sütőbe, és melléjük tette a magzat ultrahangos képét. A férfi reakcióját érdemes megnézni!

Ha két kismama összefog - Önzetlen segítség rászoruló családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20150930-jon-a-baba-hadas-krisztaval-anyukai-adomanyokat-gyujtenek-a-raszorulo-csaladoknak.htmlHadas Kriszta összehozta őket, de találkozásukból nem csak barátság született - Szomolányi Timi és Almádi Zsuzsa, a Jön a baba sorozat első évadának két anyukája nagyratörő célokat tűztek ki maguk elé: azzal töltik mindennapjaikat, hogy rászoruló anyukáknak, családoknak segítenek. Rohanás, szervezkedés, csomagolás, fuvarozás, mindez egy-egy kisgyerekkel az oldalukon. Timivel és Zsuzsával ideiglenes raktáruk kellős közepén ültünk le kicsit beszélgetni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSzex, szerelem, gyengédség - Tabudöntögetés nyugdíjaskorbanhttp://www.life.hu/csalad/20150929-oktober-1-az-idosek-vilagnapja-csalad-parkapcsolat-idoskorban.htmlA nyugdíjaskor beköszöntével sok egyedülálló nő és férfi gondolja azt, hogy vége az aktív éveiknek, rájuk csak a magány vár, többé szeretni sem fognak. A közvélemény általában csak erősíti ezt az érzést, hiszen még ma is úgy tartják, hogy a szerelem a fiatalok privilégiuma. Ezen a téves berögződésen azonban legfőbb ideje lenne túllépni! Az emberekben ugyanis soha, még az évek múlásával sem szűnik meg a vágy a simogatásra, ölelésre. Az idősek világnapja alkalmából Deáki Tímea párterapeuta segítségével az időskori szerelem és családalapítás kérdését jártuk körbe. Család--Tiszta apja! Hatalmasat nőtt Heath Ledger lányahttp://www.life.hu/csalad/20150929-heath-ledger-szinesz-lanya-matilda-ledger-hatalmasat-nott-alig-lehet-raismerni.htmlMindössze 2 éves volt Matilda Ledger, amikor világhírű édesapja elhunyt. Így fest most Heath Ledger és Michelle Williams közös lánya. CsaládNorthfotoŐrjöng a palota Sarolta hercegnő és György herceg lesifotója miatthttp://www.life.hu/csalad/20150929-sarolta-hercegno-es-gyorgy-herceg-lesifotoja-miatt-orjong-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg.htmlEz a nap is eljött: első alkalommal látott világot Sarolta hercegnőről olyan fénykép, amelyet szülei, Katalin és Vilmos beleegyezése nélkül közölt egy ausztrál női magazin. Család--Visszarohant égő otthonukba a 11 éves fiú, hogy megmentse húgáthttp://www.life.hu/csalad/20150929-ego-otthonukba-rohant-vissza-a-11-eves-fiu-hogy-megmentse-hugat.htmlEgy nyolcgyermekes családanya otthona lobbant lángra Nagy-Britanniában. Egyik kislányán kívül mindenki hamar kijutott az égő házból. Család--Berki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.