Csonka András: "nem éreztem motivációt arra, hogy folytassam az életemet, a munkámat"

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
édesanya halál színész Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András úgy érezte, miután elhunyt imádott édesanyja, neki sincs miért élnie. Barátai azonban mellette álltak, és Pici ennek köszönhetően vészelte át a nehéz és fájdalmas időszakot. 

"Amikor az ember bajba kerül - és sajnos meg kellett ezt tapasztalnom, amikor anyám meghalt -, nemcsak a szűk baráti köröm, de mindenki más, a kollégák is olyan mértékben nyúltak a hónom alá, és emeltek ki a gödörből, hogy az mindent elárult" - mondta a színész a HOT! magazinnak. "Pedig nem akartam kimászni, ott akartam maradni; nem éreztem motivációt arra, hogy folytassam az életemet, a munkámat" - tette hozzá.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Anyu, ugye hallasz engem?

Csonka András, a Life.hu sztárszerzőjének blogját ITT követheted.

Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlükhttp://www.life.hu/csalad/20151001-sztarok-akik-kover-gyerekek-voiltak.htmlA gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték, vagy ledolgozták a plusz kilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt. CsaládAFPTóth Vera: "A húgom minden titkát, gyen­géjét, mondatát, reakcióját ismerem"http://www.life.hu/csalad/20151003-toth-vera-gyemant-cimmel-konyvet-irt-toth-gabirol-is-mesel-benne.htmlGyémánt címmel írt könyvet Tóth Vera, amelyben Gabival való testvéri viszonyáról is mesél. CsaládOrigo"ELADVA" - Ezzel a felirattal dobta el magától babáját valakihttp://www.life.hu/csalad/20151003-eladva-felirattal-hagyta-egy-dobozban-a-csecsemojet-valaki-northamptonban.htmlELADVA felirattal hagyta egy dobozban a csecsemőjét valaki Northamptonban. Család--Hada Renáta kisfia kimondta első szavát - El sem hinnéd, mi volt azhttp://www.life.hu/csalad/20151002-hada-renata-kisfia-kimondta-elso-szavat.htmlHada Renáta különleges nevű kisfia még csak öt hónapos, de a büszke anyuka bejelentette: kimondta első szavát. Ráadásul ez másfél hónappal ezelőtt történt. Család--Ha két kismama összefog - Önzetlen segítség rászoruló családoknakhttp://www.life.hu/csalad/20150930-jon-a-baba-hadas-krisztaval-anyukai-adomanyokat-gyujtenek-a-raszorulo-csaladoknak.htmlHadas Kriszta összehozta őket, de találkozásukból nem csak barátság született - Szomolányi Timi és Almádi Zsuzsa, a Jön a baba-sorozat első évadának két anyukája nagyra törő célokat tűztek ki maguk elé: azzal töltik mindennapjaikat, hogy rászoruló anyukáknak, családoknak segítenek. Rohanás, szervezkedés, csomagolás, fuvarozás, mindez egy-egy kisgyerekkel az oldalukon. Timivel és Zsuzsával ideiglenes raktáruk kellős közepén ültünk le kicsit beszélgetni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSzex, szerelem, gyengédség - Tabudöntögetés nyugdíjaskorbanhttp://www.life.hu/csalad/20150929-oktober-1-az-idosek-vilagnapja-csalad-parkapcsolat-idoskorban.htmlA nyugdíjaskor beköszöntével sok egyedülálló nő és férfi gondolja azt, hogy vége az aktív éveiknek, rájuk csak a magány vár, többé szeretni sem fognak. A közvélemény általában csak erősíti ezt az érzést, hiszen még ma is úgy tartják, hogy a szerelem a fiatalok privilégiuma. Ezen a téves berögződésen azonban legfőbb ideje lenne túllépni! Az emberekben ugyanis soha, még az évek múlásával sem szűnik meg a vágy a simogatásra, ölelésre. Az idősek világnapja alkalmából Deáki Tímea párterapeuta segítségével az időskori szerelem és családalapítás kérdését jártuk körbe. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.