Teljesen megváltozott a dögös Iszak Eszti külseje: Fotó!

műsorvezető haj Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb Gáspár Evelin esett át hasonló beavatkozáson, most pedig Iszak Eszti döntött úgy, hogy ráncba szedeti rakoncátlan hajfürtjeit.

"Mindig is szerettem volna dúsabb hajat de tartottam tőle, hogy a póthaj kárt tenne az egyébként sem erős tincsimben" - így kezdte posztját Iszak Eszti, aki a Facebookon tette közzé előtte-utána fotóját:

Forrás: Facebook/VIVA Iszak Eszti
Cinthya Dictator megvált gyönyörű hajától: Íme az új külseje!http://www.life.hu/trend/20151003-cinthya-dictator-egyszeruen-csak-levagta-a-sajat-hajat-es-kiposztolta.htmlCinthya Facebook oldalára töltött fel egy videót, melyen üveges tekintettel mered a tükörbe, majd pedig a kezében lévő ollóval egyszerűen belevág csodás hajkoronájába. TrendOrigo4 millió dollárt kaszált külsejével Marilyn Monroe hasonmásahttp://www.life.hu/trend/20151003-marilyn-monroe-hasonmasa-susan-griffiths.htmlA kaliforniai Susan Griffiths Marilyn Monroe hasonmásaként keresi a kenyerét évtizedek óta. Az elképesztő hasonlóságra egykori kollégái hívták fel a figyelmét, ő pedig kiaknázta az ebben rejlő TÉNYLEG fantasztikus lehetőségeket. Trend--Sarah Jessica Parker Hamupipőkének öltözött - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151001-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-jennifer-hudson.htmlSokszínűre sikeredett a szeptember vége: Sarah Jessica Parker és Jennifer Hudson romantikus álomruhákba bújtak, Gigi Hadid megmutatta, hogy neki sem áll jól minden, Olivia Wilde pedig őrülten menőre vette a figurát. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPEnnyit változott két év alatt Beyoncéhttp://www.life.hu/trend/20151002-beyonce-enekesno-2-ev-alatt-ennyit-valtozott.htmlA smink? Vagy a fények? Az előnytelen szög? Fogalmunk sincs, mi okozhatja, de tény: Beyoncé felismerhetetlen lett az alábbi képen. TrendOrigoWill Smith lánya modell letthttp://www.life.hu/trend/20151002-willow-smith-extrem-stilusaval-modellszerzodest-kapott-egy-nagy-divatmarkatol.htmlA 14 éves hollywoodi sztárcsemete megkapta első munkaszerződésest, karrierje pedig rekordsebességgel indult be. Trend--Lily Donaldson mellbimbói tették emlékezetessé a Balmain divatshow-thttp://www.life.hu/trend/20151002-lily-donaldson-modell-mellbimboi-a-balmain-divatshowjan-a-parizsi-divatheten.htmlA divatmárka kreatív igazgatója, Olivier Rousteing gondoskodott róla, hogy még sokáig emlegessék a párizsi divathéten bemutatott kollekcióját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.