Tóth Vera: "A húgom minden titkát, gyen­géjét, mondatát, reakcióját ismerem"

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor könyv Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyémánt címmel írt könyvet Tóth Vera, amelyben Gabival való testvéri viszonyáról is mesél. 

„Gabi harcias kis liba volt… harcolt a végletekig, amíg az övé nem lett az utolsó szó. Hiába voltam nagyobb, simán alulmaradtam vele szemben… Olyan ereje volt, mint egy bivalynak” - idézi Vera szavait a Bors.

"A legjobb barátok lettünk… a húgom minden titkát, gyen­géjét, mondatát, reakcióját ismerem, érzem minden rezdülését. A tesónyelv különös nyelv, mely speciális, egyénre szabott. Annyi mindent megéltünk már együtt, hogy ha csak egymásra nézünk, kitör belőlünk a nevetés" – írja Tóth Vera, és hozzátette, gabi az első, akivel megosztja sijereit vagy ha valami fontos történik vele.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

"Vera tökéletesen leírta azokat az érzéseket, amelyek a kapcsolatunkat jellemzik. Akinek van testvére, az magára talál ebben a fejezetben. Olyan nincs, hogy mindig jóban vagyunk, de az sem létezik, hogy folyton haragszunk egymásra. Ez a testvéri kötelék lényege, mindig képesek vagyunk egymásnak megbocsátani, hiszen különleges kapcsolat van köztünk. Ahogy olvastam a könyvet, könnyek szöktek a szemembe. Szinte még a szobám illatát is éreztem, olyan pontossággal írta le a gyerekkorunkat. Büszke vagyok rá" - reagált Gabi nővári szavaira a napilapnak.

Dagi gyerekek voltak, sztár lett belőlükhttp://www.life.hu/csalad/20151001-sztarok-akik-kover-gyerekek-voiltak.htmlA gyerekek néha gonoszak - tudják ezt jól azok a ma már világhírű sztárok is, akiket hajdanán kortársaik kicikiztek és kicsúfoltak túlsúlyuk miatt. Az egykori kiközösített, duci nebulók az évek alatt kinőtték, vagy ledolgozták a plusz kilókat, ennek köszönhetően pedig mára milliók hevernek a lábuk előtt. CsaládAFP"ELADVA" - Ezzel a felirattal dobta el magától babáját valakihttp://www.life.hu/csalad/20151003-eladva-felirattal-hagyta-egy-dobozban-a-csecsemojet-valaki-northamptonban.htmlELADVA felirattal hagyta egy dobozban a csecsemőjét valaki Northamptonban. Család--Megszületett Peller Mariann babájahttp://www.life.hu/csalad/20151002-peller-mariann-musorvezeto-kisfia-ket-hete-szuletett-meg-es-a-boldog-anyuka-most-hozta.htmlA csöppség éppen két hete látta meg a napvilágot, ám anyukája egészen eddig titkolta a család boldogságát. Család--Saját lánya leplezte le! Cindy Crawford közel sem néz ki úgy, mint a címlapokonhttp://www.life.hu/csalad/20151002-cindy-crawford-szupermodellt-lanya-kaia-hozta-zavarba-egy-interjun.htmlÉrdekes dolgok derültek ki abból az anya-lánya interjúból, amelyet a 49 éves szupermodell adott lányának, Kaia Gerbernek, és amelyben nem csupán Cindy Crawford beszélt. Család--50 felett lett újra anya Sandra Bullockhttp://www.life.hu/csalad/20151002-sandra-bullock-szineszno-orokbefogadott-egy-kislanyt.htmlAz 51 éves színésznő öt évvel kisfia adoptálása után örökbefogadott egy kislányt is. Család--Berki Natasa Zselyke felkapta apukája cipőjét - Csónakázni tudna bennehttp://www.life.hu/csalad/20151001-berki-natasa-zselyke-berki-krisztian-cipojeben-csonakazik.htmlBerki Natasa Zselyke cukiskodásának sosem lesz vége. A sztárcsemete ismét huncutkodott egy jót. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.