Újabb taggal bővült Bochkor Gáborék családja - Örökbefogadtak egy szurikátát

Forrás: TV2 -
örökbefogadás Várkonyi Andrea műsorvezető szurikáta Bochkor Gábor állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az állatok világnapján a népszerű rádiós műsorvezető és felesége egy különleges, afrikai emlőst vettek gondjukba, amiről még egy nevelőszülői oklevelet is kapta. 

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea a fővárosi állatkert egyik lakóját vették a szárnyaik alá, persze képletesen, hiszen a kis állatkát nem vihették haza kislányuknak, Nórinak. A hivatalos örökbefogadás után egy fényképet, életrajzot, és egy oklevelet kaptak, és természetesen bármikor meg is látogathatják őt - írja a Blikk.

Forrás: TV2

"Nóri másfél éves volt, amikor kinézte magának a szurikátákat. Nagyon tetszett neki, ahogy figyelnek és lesnek mindenre" - mondta Andi, aki szintén nagyon kedveli a Nakupenna névre hallgató állatot.

"Sokáig voltak cicáink, de amikor ötven méterrel távolabb lévő házba költöztünk, a macsekok a régi helyhez ragaszkodva ott maradtak. Egerei is voltak Nórinak, amik hosszú egérkort megélve egy év után megboldogultak. A kislányunk most is szeretne cicákat, csak Andi aller­giás a szőrükre" - tette hozzá Bochkor Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.