Cindy Crawford közvetlenül ébredés után is hihetetlenül dögös - Fotó!

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford -
fotó ébredés szupermodell smink nélkül Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawfordot csak irigyelni tudjuk! A szupermodell ugyanis még közvetelenül ébredés után, smink nélkül is elképesztően fest. 

Azt kell mondanunk, nem értünk egyet Cindy Crawford lányával, aki múltkor egy interjúban azt találta mondani édesanyjáról, hogy ébredés után közel sem néz ki úgy mint a címplapokon. A szupermodell legújabb, Instagramra feltöltött képe rácáfol erre, Cindy Crawford ugyanis smink nélkül is hihetetlenül fest a fotón, melyet ébredés után lőtt magáról. Szerintünk sok nő szeretne úgy kinézni, mint ő miután kikel az ágyból.

Forrás: Instagram/ Cindy Crawford
Wow! Iszak Esztiből hihetetlenül szexi hajóskapitány letthttp://www.life.hu/trend/20150921-iszak-eszti-szexi-hajoskapitanylett-mely-dekoltazzsal-iranyitotta-a-jarmuvet.htmlIszak Eszti hajóskapitányként is nagyon dögös! Mélyen dekoltált fürdőruhájával a kormány mögött a legmelegebb nyári napokat is még forróbbá varázsolja.TrendOrigoDöbbenetes! Szinte alig lehet felismerni Julia Robertsethttp://www.life.hu/trend/20150821-julia-roberts-gyermekeivel-strandolt-szinte-felismerhetetlen-ruhaban.htmlElég slamposan vágott neki a strandolásnak Julia Roberts, a gyönyörű színésznőt szinte fel sem lehetett ismerni fejébe húzott kalapjában és csíkos rövidnadrágjában.Trend--Végtelen hosszú lábakat villantott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20150917-cinthya-dictator-megvillantotta-vegtelen-labait.htmlMostanában rengeteget edz a fotós, az eredmény pedig egyre jobban látszik a testén. Cinthya Dictator most gyönyörű lábait villantotta meg Facebook oldalán. TrendOrigoWeisz Fanni brutáldögösen fest bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20150809-weisz-fanni-nagyon-dogosen-fest-bikiniben.htmlHihetetlenül szexi bikinis képet osztott meg magáról a modell, aki kifogástalan alakját is megvillantotta a fotón. Trend--Smink nélkül szinte felismerhetetlen Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150809-szabo-zsofi-szineszno-musorvezeto-szinte-felismerhetetlen-a-rola-keszult-kepen.htmlA gyönyörű színésznő smink nélkül és sugárzó boldogsággal az arcán pózolt a lovardában. Mi azonban alig ismertünk rá. TrendOrigoRáncai és alakja miatt szóltak be Ábel Anitánakhttp://www.life.hu/trend/20150805-abel-anita-szinesznonek-a-rancai-miatt-szolt-be-egy-kommentelo-a-facebookon.htmlEgy ártatlan, nyaralós fotót tett közzé Facebook oldalán az ismert magyar színésznő, ami miatt egy-két rosszindulatú kommentet is bezsebelt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.