Az RTL Klub műsorvezetője a Pimasz úr átcuccol című műsor felvételén mesélt arról: úgy érzi, a válása óta teljesen felszabadult, és már elérkezettnek érzi az idejét annak, hogy apa legyen. 

Tavaly novemberben ért véget Tatár Csilla és Gönczi Gábor közel hétéves házassága, mely akkor mindkét felet nagyon megrázta. Ma már mindketten továbbléptek, és a jelek szerint Gábor is készén áll az apaszerepre. A Fókusz műsorvezetője Papp Gergővel beszélgetett, akivel a válásról, az új kapcsolatáról, és a terveiről is nyíltan beszélt - írja a Bors

Fotó: Szilvia Marton - Origo

"A gyerek utáni vágy olyan 35 éves korom környékén kezdett nagyon beütni. Genetikailag jött, egyre többet gondoltam rá. Nagyon sok mindent meg is tettünk ennek érdekében, közös vágy volt, de a természet ezt nem akarta nekünk megadni, és akkor nem értettük, miért" - mondta Gönczi. Pimasz úr rákérdezett, hogy vajon nem korai-e még egy ilyen friss kapcsolatnál a gyermekvállalás, de Gábor rögtön megcáfolta ezt.

"Nem korai. Ez a második percben átfutott a fejemen, mi­kor őt megláttam. Találkozott a tekintetünk, és szavak nélkül tudtuk. Aztán kiderült, hogy nekünk találkoznunk kellett" - mondta a tévés, aki hozzátette, nem zaklatja fel volt felesége kapcsolata, és már semmi közük egymás életéhez.