Majka a kisfiával és cuki kutyusokkal szelfizett - Ennivaló kép!

kutya fotó kisfiú Majka cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes legújabb Instagram fotóján tündéri kisfiával, Mariánnal és két kutyussal pózol a kamerának, mely mellé csak azt írta: "Kutyák, gyerek bekészítve.."

Vajon milyen rosszaságra készülhet az ózdi rapper? Majkától már megszokhattuk a vicces képeket, melyeket legtöbbször Mariánnal közösen készít. A kisfiúról korábban már mi is megírtuk, hogy egyszerűen zabálnivaló kiskrapek, aki nemsokára rengeteg női szívet fog rabul ejteni.

Forrás: Instagram/majesz187

Kiakadt az internet! Perez Hilton együtt fürdött a kétéves kisfiával http://www.life.hu/csalad/20151005-perez-hilton-egyutt-zuhanyzott-a-ket-eves-kisfiaval-kiakadt-az-internet.htmlAmerika egyik népszerű bloggere egy közös képet tett közzé a kisfiával, ahogy éppen zuhanyoznak. Az internet népe betegesnek titulálta a férfit. CsaládOrigoGönczi Gábor már a családalapítást tervezi új párjávalhttp://www.life.hu/csalad/20151005-gonczi-gabor-mar-alig-varja-hogy-apa-lehessen-es-keszen-all-a-csaladalapitasra.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Pimasz úr átcuccol című műsor felvételén mesélt arról: úgy érzi, a válása óta teljesen felszabadult, és már elérkezettnek érzi az idejét annak, hogy apa legyen. Család--Szuperhősként pózol Majka kisfia - Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20150921-majka-kisfia-amerika-kapitany-ruhaban-vasarol-a-szuleivel.htmlMarián nem hétköznapi öltözékben ment el vásárolni a szüleivel, és a látottak alapján biztosak lehetünk benne, hogy imádja a szuperhősöket. CsaládOrigoEnnél tüneményesebb videót még nem láthattál Majka kisfiáról - Egyszerűen ennivaló!http://www.life.hu/csalad/20150914-majka-kisfia-csak-ugy-kapkodta-a-fejet-a-disney-hosok-lattan.htmlA magyar sztárcsalád éppen Amerikában piheni ki az elmúlt hónap fáradalmait, és Curtis társaságban barangolják be az USA legnagyobb látványosságait. CsaládOrigoMajka minden vágya, hogy kislánya szülessenhttp://www.life.hu/csalad/20150717-majka-rappernek-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojenek-minden-vagya-hogy-kislanya-szulessen.htmlAz ismét műsorvezetőként debütáló rapper, bevallotta reméli, hogy mire Az ezek megőrültek műsor véget ér párja második gyermeküket várja.Család--Így dajkálja kisfiát Nádai Anikó - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20151005-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-ismet-szeretgetos-baba-mama-fotot-posztolt.htmlAz RTL Klub sztárja egyre többet mutat meg a kis Patrikból, aki láthatóan édesanyjához bújva érzi magát a legjobban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.