Kiakadt az internet! Perez Hilton együtt fürdött a kétéves kisfiával

Forrás: Instagram/perezhilton -
fotó kisfiú Perez Hilton blogger fürdés celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerika egyik népszerű bloggere egy közös képet tett közzé a kisfiával, ahogy éppen zuhanyoznak. Az internet népe betegesnek titulálta a férfit.

Hilton képe láttán rengetegen kiakadtak, és többen gyermekmolesztálásnak nevezték a történteket. A celeb azzal védekezett, hogy a fotó elkészültekor volt rajta fürdőnadrág, és a kisfia egy kiegyensúlyozott, boldog gyerek. Egy idő után több kommentelő is megjegyezte, hogy bizony semmi gond nincs ezzel, hiszen ők is szoktak közösen fürdeni a gyerekeikkel. A blogger végül nem szedte le a bejegyzést.

Forrás: Instagram/perezhilton

Szerinted baj ha együtt fürdünk a gyerekkel?

Kisfia lesz Tatár Csillánakhttp://www.life.hu/csalad/20151001-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-kisfiut-hord-a-szive-alatt.htmlA műsorvezető közösség oldalán osztotta meg a nagyszerű hírt és bevallotta már nem bírta tovább magában tartani a titkát. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huÚjabb taggal bővült Bochkor Gáborék családja - Örökbefogadtak egy szurikátát http://www.life.hu/csalad/20151005-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea-egy-cuki-szurikatat-fogadott-orokbe-az-allatkertbol.htmlAz állatok világnapján a népszerű rádiós műsorvezető és felesége egy különleges, afrikai emlőst vettek gondjukba, amiről még egy nevelőszülői oklevelet is kapta. Család--"ELADVA" - Ezzel a felirattal dobta el magától babáját valakihttp://www.life.hu/csalad/20151003-eladva-felirattal-hagyta-egy-dobozban-a-csecsemojet-valaki-northamptonban.htmlELADVA felirattal hagyta egy dobozban a csecsemőjét valaki Northamptonban. Család--17 év után esett teherbe egy nő, így reagált rá a férje - Videó!http://www.life.hu/csalad/20151002-tizenhet-ev-utan-teherbe-esett-a-no-a-ferje-reakcioja-egyszeruen-fantasztikus.htmlHosszú évekig próbálkoztak a gyerekvállalással Dana Griffin-Graves és Arkell Graves, akiknek most a legnagyobb álmuk várt valóra: gyermekük lesz. A férfi reakciójáról videó is készült. Család--Összeomlott Jim Carrey öngyilkos exbarátnőjének édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20150930-osszeomlott-jim-carrey-ongyilkos-exbaratnojenek-edesanyja.htmlGyógyszer-túladagolással vetett véget az életének Cathriona White, egy nappal azután, hogy Jim Carrey szakított vele. Édesanyja összeomlott a hír hallatán. Család--Fésűs Nelly kínos kérdésekről is nyíltan beszél lányávalhttp://www.life.hu/csalad/20150930-fesus-nelly-szineszno-kinos-kerdesekrol-is-nyiltan-beszel-lanyaval-csengevel.htmlA színésznő nem jön zavarba és nem tartott attól, hogy lánya, Csenge kellemetlen helyezetbe hozza esetleges intim kérdéseivel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.