Szabó Zsófi smink nélkül, álmos fejjel is gyönyörű

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
fáradtság Szabó Zsófi szelfi szerelem sápadtság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő még akkor is gyönyörű, amikor smink nélkül mutatja meg az arcát.

Szabó Zsófi álmosan kezdte meg a hétfő reggelt, ezt pedig egy fotóval is megörökítette. A színésznő úgy néz ki a képen, mint egy régi világból való úrilány, aki éppen kitekint az ablakon, hátha jön a várva várt lovag, akitől tiltják a szülei. A valóságban azonban Zsófi nagyon boldog párjával, és szó sincs szomorkodásról, csupán ma egy elmélázós reggellel indított.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi
Görög Zita: az új szerelem bátorságot adott, levágattam a hajamathttp://www.life.hu/sztarok/20151005-gorog-zita-levagatta-a-hajat-szerelmenek-testzik.htmlGörög Zita megújította külsejét, levágatta hosszú évek óta hosszan hordott haját. Bár posztolt képet új frizurájáról, mi élőben is megcsodálhattuk.TV + Sztárok--Hihetetlen! Kozso csodát tett egy kisbabával http://www.life.hu/sztarok/20151005-kozso-szeme-lattara-kezdett-el-jarni-egy-kisbaba-az-enekes-csodanak-tarja-a-torteneteket.htmlAz énekes egy Pest környéki bevásárlóközpontban olyan élményt élt át, melyben már rég volt része. Elmondása szerint hatalmas pozitív erőkkel találkozott, melyek segítségével egy kisgyerek a szeme láttára kezdett el járni. TV + SztárokOrigoAlföldi Róbert hosszú időre elhagyja az országothttp://www.life.hu/sztarok/20151005-alfoldi-robert-hosszu-idore-elhagyja-magyarorszagot.htmlAlföldi Róbert közel háromnegyed évre elhagyja az országot, október elején megy el és májusban tér vissza – írja az Origo. TV + SztárokRTLKLUBZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Imádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"http://www.life.hu/sztarok/20151005-gaspar-evelyn-gaspar-gyozo-lanya-joshi-bharatnak-meselte-el-miket-mondanak-ra-az-emberek.htmlA fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.