Gyűlöli a terhességet Kim Kardashian – Visszataszítónak érzi magát!

Forrás: AFP/Larry Busacca -
terhesség kisbaba kim kardashian élmény visszataszító gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő, aki decemberre várja második babáját, kifejtette követőinek, hogy semmit sem utált annyira az életében, mint a terhessége 9 hónapját.

A kisfiának is furcsa nevet választó sztár, aki chipsszel tömi magát várandósan meglepő sorokat posztolt weboldalára.

Forrás: AFP/Larry Busacca

„A terhesség életem legrosszabb élménye. Egyetlen pillanatát sem élvezem és nem is értem, hogy mások mit szeretnek benne. Nem is tudom, hogy mit utálok a legjobban, azt hogy dagad a bokám, fáj a hátam, vagy hogy az egész testem megváltozik. Úgy érzem, mintha valaki más bőrében lennék. Nem látom magam szexinek, sőt kifejezetten otrombának és bizonytalannak érzem magam” – írta a terhesen is dominaruhákba bújó sztár.

„Mindezek ellenére azt kell, hogy mondjam, hogy amennyire gyűlölöm az egész terhesség érzését, annál jobban szeretem az utána következő kihívást, hogy a testemet újra a régi formájába hozzam. És persze azért is megéri ez az egész, mert a végén a karjaimban tarthatom a kisbabámat” – írta a híresség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.