Zimány Linda teste egyre formásabb - Fotó!

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
modell szexi szelfi csücsörít Zimány Linda edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell bombaalakot villantott és szexi edzőszerkóban szelfizett, amivel egyből megvadította az internet népét.

Úgy tűnik, Zimány Linda egy rakás súlyzóval és egy fekvenyomó paddal él együtt, ez pedig meg is látszik a modell formás alakján. Linda elég rendesen bepózolt a szelfihez, és lapos has ide vagy oda, azért egy szájcsücsörítéssel is megspékelte a látványt.

Forrás: Instagram/Zimány Linda
Döbbenetes! Nádai Anikó másfél hónappal a szülés után extra lapos hasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151006-nadai-aniko-hasa-masfel-honappal-a-szules-utan-lapos-hasat-villantott.htmlMásfél hónappal a szülés után hihetetlen alakot villantott Nádai Anikó. A fiatal anyuka lapos hasát bárki megirigyelhetné. Ez Zsír!OrigoÍgy edzi formás testét Gáspár Evelin - Győzike lánya formás alakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-gaspar-evelin-edzes-kozben-formas-alakot-villantott.htmlGáspár Győző lánya nemrég arról nyilatkozott, hiába fogyott le, még mindig nem tudja magát elfogadni. Emiatt pedig újra gőzerővel edz. Ez Zsír!OrigoDukai Regina mély dekoltázzsal küzd a súlyokkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151005-dukai-regina-szexi-felsoben-kuzd-a-sulyokkal-es-edzi-a-hasfalat.htmlA gyönyörű modell már igazi fitneszkirálynőnek számít, hiszen nem telik el nap, hogy ne tenne közzé egy képet az edzőteremből. Így tett most, ahogy éppen a hasizmát erősítette. Ez Zsír!OrigoVégtelen lábakat villantott a Forma-1 jócsaja, Carmen Jordahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151004-carmen-jorda-a-lotus-csapat-tagja-vegtelen-labakat-villantott-o-a-forma-1-jocsaja.htmlMegszokhattuk már, hogy sem a Formula-1 operatőrei, sem a közvetítések szerkesztői, sem pedig a hazai kommentátorok nem tudnak elmenni szó nélkül a Lotus üdvöskéje, Carmen Jorda mellett. Ez Zsír!--Megmutatta új testét a korábban 160 kilós nő, akinek 8 órás műtéttel operálták le a bőréthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151002-simone-anderson-megmutatta-uj-testet-boreltavolito-mutete-utan.htmlNemrég adtunk hírt a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt 83 kilót fogyott. A lány drasztikus fogyása után már a bőreltávolító műtéten is túl van, most pedig megmutatta új testét. Ez Zsír!--Vitaminokkal az őszi betegségek ellen – ezeket edd, hogy télen is energikus maradj http://www.life.hu/ez-zsir/20151001-nme-mindegy-mibol-es-mit-eszunk-szervezetunknek-telen-is-szuksege-van-vitaminokra.htmlA borongós őszi-téli napokon kevesebb időt töltünk a szabadban, hamarabb besötétedik, nincs annyi elérhető friss zöldség és gyümölcs, szervezetünk, ha nem figyelünk, kevesebb vitaminhoz jut, anyagcserénk is lassul, a nedves időben a vírusok és baktériumok gyorsan terjednek. Ahhoz, hogy ne egy csomag zsebkendő mellett töltsd ezt az időszakot, készítsd fel szervezeted a kórokozók támadásai ellen! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.