Mi mindenre elég néhány csepp törékeny erő?

Forrás: Facebook/Gézengúz Alapítvány -
pályázat törékeny Gézengúz Alapítvány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még két hétig, október 20-ig vár olyan fotókat a 25 éves Gézengúz Alapítvány, amelyek bizonyítják, mi mindenre elég „néhány csepp törékeny erő”.  

A Gézengúz Alapítvány pályázatának célja, hogy segítsen megszüntetni az előítéleteket, kételyeket, oldja a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek, valamint családjaik, tágabb környezetük között.

Forrás: Facebook/Gézengúz Alapítvány

Nem csak a kis „gézengúzokról” várnak erőt sugárzó képeket, hanem olyan fotókkal is lehet pályázni, amelyek az erőt mint többértelmű kifejezést mutatják be konkrét vagy elvont értelemben, akár a természetben is.

Bárki nevezhet, gyerekek, amatőrök és hivatásos fotósok egyaránt, külön kategóriában. A támogatók rengeteg tárgynyereményt ajánlottak fel a legszebb képek beküldőinek.

Az idegrendszeri fejlődésükben veszélyeztetett, sérült gyermekek diagnosztikájával és terápiájával foglalkozó Gézengúz Alapítvány 1990 óta több tízezer baba gyógyításában vett részt, a pályázatot a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesülettel együttműködésben írták ki.

A jelentkezésről itt olvashatsz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.