Dögös és mutatós: készíts párducmanikűrt októberre!

fashion week manikűr körömlakk stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha nem árt valamivel feldobni az unalmas őszi délutánokat! A körömlakkozás mindig jó ötlet, de ezúttal dobd fel valamivel a klasszikus manikűrödet!

A vörös az egyik legdögösebb szín, amit a körmünkön viselhetünk. Soha nem megy ki a divatból, igazi klasszikusnak számít. De miért ne dobhatnánk fel néha egy kis állatmintával és egy csipetnyi feketével? Ma megmutatom, hogyan készítsd el ezt a csábító manikűrt - roppant egyszerűen!

Amire szükséged lesz:

alaplakk, piros, fekete, bézs körömlakkok és egy tetszőleges bronzos vagy aranyló körömlakk az állatminta festéséhez, pontozók, nejlontasak (pl. genoterm), fedőlakk

Első lépésként az alaplakk száradása után fesd ki a színes körömlakkokkal a körmeidet.

Forrás: Esztergályos Viki

A minta felfestése következik, ami egyszerűbb, mint hinnéd! Pár cseppet csepegtess, pl. egy nejlontasakra a minta festéséhez kiválasztott fényes körömlakkal, majd egy pontozó segítségével készíts apró foltokat a bézs színre.

Forrás: Esztergályos Viki

Ezután egy kicsivel kisebb fejű pontozóval fess apróbb, fekete foltokat a fényesek köré a képen látható módon. Ezzel el is készült a cicás mintázat.

Forrás: Esztergályos Viki

A hüvelyujjadon szintén készítsd el ugyanezekkel a lépésekkel a párducmintát.

Forrás: Esztergályos Viki

A teljes száradás után fixáld a munkád fedőlakkal, hogy ragyogó és tartós legyen a manikűröd!

Forrás: Esztergályos Viki

Life.hu-tipp

A rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.