Kiderült! Ilyen színű Katy Perry haja eredetileg

Forrás: Northfoto -
frizura Katy Perry haj stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry haját a szivárvány minden színében láttuk már pompázni, de azt eddig nem tudtuk, milyen színű eredetileg. Valószínűleg már ő maga sem tudja pontosan.

Azt hinnénk, Katy Perry eredeti hajszíne is fényes és gyönyörű, mint amilyen frizurákkal az elmúlt években láthattuk. Egy magazinból kiderült, abszolút nem.

Forrás: Northfoto

"A természetes hajszínem a legunalmasabb, fakó mókus barna. 15 éves korom óta játszom a színekkel" - nyilatkozta Katy a Glamour magazinnak. Az énekesnő mesélt "másik énjéről" is.

"Katy Perry vagyok a színpadon, de otthon Katheryn Hudson. Mikor fellépek, a képregény-szerű a kinézetem, de színpadon kívül nem feltétlenül van három órám arra, hogy ezt összerakjam."

Katynek a férfiakról is határozott elképzelése van: "Ha a fogaid és a körmeid jók, esélyes vagy. Ha nem tudod a koszt kitisztítani a körmeid alól, és hozzám akarsz érni, felejtsd el. Ja, és minél kevesebb a szőr, annál jobb. Szeretem a trimmelt, de nem teljesen legyantázott pasikat. Nem vagyok oda a "szexifú" kinézetért."

Kényelmesek, praktikusak, csinosak - őszi csizmakörképhttp://www.life.hu/trend/20151006-divat-es-trend-oszi-cipok-kiscsizmak-huvosebb-idore.htmlHa nincs kedved a tűsarkú bokacsizmákhoz, a kényelmetlen lábbelikhez, akkor bátran válassz a szezon legkényelmesebb darabjai közül! Lapos csizmák terén idén van miből válogatni – mutatjuk is néhány kedvencünket! TrendOrigoZimány Linda smink nélkül - Szinte rá sem ismerni!http://www.life.hu/trend/20151008-zimany-linda-smink-nelkul.htmlZimány Linda, ahogy általában, a kocsiból szelfizett egyet. De most egészen más arcát mutatta, mint amit megszoktunk. Trend--Lilu: "Abból élek, hogy szép a bőröm"http://www.life.hu/trend/20151006-lilu-a-borrol-oregedesrol-plasztikazasrol-beszelt-a-life-hu-riporterenek.htmlA Life.hu riportere Liluval beszélgetett a szépségről, a bőr öregedéséről és a plasztikázásról. A gyönyörű műsorvezető elárulta, mit tesz a bőre szépségéért. Trend--Hoppá! Akkor most Sarka Kata sminkben fut?http://www.life.hu/trend/20151007-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-futas-kozben-is-gyonyoru.htmlA rajongók elámultak azon, hogy az üzletasszony még akkor is tökéletesen fest, amikor éppen keményen edz. TrendOrigoPalvin Barbi meghódította a vörös szőnyeget - Íme a leggyönyörűbb szettjeihttp://www.life.hu/trend/20151006-palvin-barbara-szulinapos-szuper-szettek-tole-a-voros-szonyegen.htmlMa lett 22 éves Palvin Barbi, akit nem túlzás az egyik legsikeresebb magyar modellként emlegetni. A fiatal szépség egyre többször jelenik meg neves vörös szőnyeges eseményeken, díjátadókon, mi pedig méltán lehetünk rá büszkék. Ő tényleg bármit magára vehet, akkor is csodaszép, de azért megmutatjuk, milyen ruhákban hódított a világsztárok között az utóbbi években. TrendAFPCímlapon pózol három hónappal a szülés után Abbey Clancy – Bikinis fotó!http://www.life.hu/trend/20151007-abbey-clancy-modell-harom-honappal-a-szules-utan-cimlapon-pozol.htmlMióta életet adott második gyerekének, azóta ódákat zengünk róla, annyira jól néz ki – és ezt most újra bebizonyította. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.