Gwyneth Paltrow és lánya, mint két tojás

Forrás: Instagram/gwynethpaltrow -
hasonlít fotó kislány család Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű hollywoodi színésznő nem sűrűn mutatja meg a családját a nyilvánosságnak, de most egy különleges alkalom miatt kivételt tett. A 12 éves Apple Martin tiszta anyukája. 

A nemzetközi lánynap alkalmából tette közzé ezt a képet a sztár, aki nagyon büszke a kislányára. A közös fotón tisztán látszik, hogy a kislány örökölte édesanyja szépségét, és biztosak vagyunk benne, hogy Apple is hamarosan színészi babérokra tör.

Gwyneth Paltrow, és kislánya Forrás: Instagram/gwynethpaltrow

Új családtag érkezett Reese Whiterspoonékhozhttp://www.life.hu/csalad/20151012-reese-witherspoon-szinesz-csaladjaba-uj-kutya-erkezett.htmlA színésznő maga osztotta meg a nagy hírt követőivel az Instagram-oldalán: új taggal bővült a családjuk. Család--Na most akkor terhes, vagy sem Jennifer Garner?http://www.life.hu/csalad/20151011-jennifer-garner-ben-affleck-exfelesege-megsem-var-babat.htmlLegutóbb még arról az elképesztő hírről számoltunk be, miszerint a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner bizony újabb babát vár. Család--Cuki, pufók kisbaba Milla Jovovich féléves kislánya, Dashiel: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151010-milla-jovovich-szineszno-feleves-kislanya-dash-cuki-pufok-kisbaba.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a szépséseges Milla Jovovich elárasztja közösségi oldalait újszülött kislánya fotóival. Most is egy igazán cuki képet tett közzé. Család--Ezért titkolták Oláh Gergőék a harmadik gyerek érkezéséthttp://www.life.hu/csalad/20151009-olah-gergoek-ezert-titkoltak-a-harmadik-gyerek-erkezeset.htmlOláh Gergőéknél november végén érkezik a harmadik gyerek. Gergő tündéri kislányával érkezett a Mokka stúdiójába, és arról beszélt, milyen érzés, hogy újra apai örömök elé néz. Család--Egy férj, több feleség, tucatnyi gyerek - Boldog élet poligám módrahttp://www.life.hu/csalad/20151006-fundamentalista-mormon-csaladokban-tobbnejuseg-mellett-gyerekneveles.htmlEgy apuka, négy anyuka, 16 gyerek - a Feleségtársak című, idehaza is futó amerikai realitysorozatban egy poligámista család hétköznapjait kísérhetjük figyelemmel. Az igazat megvallva, a mormon Kody Brown terjedelmes famíliájának életét nézve bennünket általában egy jó adag döbbenet és hitetlenkedés fog el - valóban működőképes lehet a poligám családmodell? Ennek a kérdésnek jártunk utána a Life.hu szakértőjének segítségével. CsaládAFPA gyerekedért te is elindulnál - Szíriai menekült gyerekek megrázó fotóihttp://www.life.hu/csalad/20151007-sziriai-menekult-gyerekek-megrazo-fotoi.htmlMa a gyerekek számára az egyik legveszélyesebb hely a világon Szíria. 5,6 millió szír gyermeket érint az a katonai konfliktus, amely közel 5 éve tart és formálja a családok és gyermekek mindennapjait. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.