Iszak Eszter csodálatos dolgot művelt a frizurájával: Fotó!

frizura műsorvezető Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges műsorvezető, aki mostanában egyre intimebb és intimebb pillanatokat oszt meg közösségi oldalán, most egy igazán visszafogott képpel kedveskedett a követőeinek.

Eszti csodás hajfonatot készített, szelfijét pedig feltöltötte nyilvános Instagram oldalára.

Forrás: Instagram/iszakeszti

Ugye, milyen szép? Mi imádjuk!

Bababulin villantott szexi dekoltázst Iszak Eszti - Dögös fotó!http://www.life.hu/trend/20151010-iszak-eszti-bababulin-villantott-szexi-dekoltazst.htmlHihetetlenül dögös szerelésben vett részt barátnője bababuliján Iszak Eszti. TrendOrigoMicsoda este! Iszak Eszti megmutatta, hogyan rezeg a popsija: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151008-iszak-eszti-musorvezeto-megmutatta-hogyan-rezeg-a-popsija.htmlA gyönyörű műsorvezető mostanában különösen izgalmas képeket tesz közzé nyilvános közösségi oldalán. Legutóbb a lábai közé kapott egy kókuszt (bikiniben), majd kegyetlenül behajolt, most meg popótrezeget. Ez Zsír!--Ilyen szexi pózban még sosem láttad Iszak Esztit!http://www.life.hu/intim/20151007-iszak-eszti-meg-sosem-hajolt-ilyen-szexin-egy-kokuszdioert.htmlA gyönyörű műsorvezető nemrég tért haza a Fülöp-szigetekről, ahol Boracay partjainál pihent. Az útról több szexi kép is készült, azonban egy fotón nekünk is megakadt a szemünk. IntimOrigoTárskereső oldalon éltek vissza Iszak Eszti nevével és arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-tarskereso-oldalon-eletek-vissza-iszak-eszti-nevevel-radics-gigi-is-porul-jart-mar.htmlA Life.hu riportere Iszak Eszterrel, Radics Gigivel és Puskás Petivel arról beszélgetett, hogy mi a teendő akkor, ha a közösségi oldalakon kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Azt is elárulták, mi zavarja őket ezekben a legjobban.TV + Sztárok--Hűha! Mi van a bikinis Iszak Eszti lábai között?http://www.life.hu/sztarok/20151004-a-bikinis-iszak-eszti-musorvezeto-labai-kozott-valami-furcsasag-ban.htmlA szépséges műsorvezető, aki legutóbb teljesen megváltoztatta a külsejét, nosztalgiázással töltötte a vasárnapot. TV + Sztárok--Wow! Iszak Esztiből hihetetlenül szexi hajóskapitány letthttp://www.life.hu/trend/20150921-iszak-eszti-szexi-hajoskapitanylett-mely-dekoltazzsal-iranyitotta-a-jarmuvet.htmlIszak Eszti hajóskapitányként is nagyon dögös! Mélyen dekoltált fürdőruhájával a kormány mögött a legmelegebb nyári napokat is még forróbbá varázsolja.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.