Reese Whiterspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges színésznő nagylányát, Avát már többször is láthattuk, fiait azonban eddig mintha rejtegette volna. De csak mostanáig.

Reese Instagram oldalán tett közzé egy édes képet két fiúgyermekéről, a kis Tennessee James Toth-ról, valamint Deacon Reese Phillippe-ről:

Forrás: Instagram/reesewitherspoon

Nos, igazán édik a kis sztárcsemeték!

Nádai Anikó megható sorokkal ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20151012-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-meghato-sorokkal-unnepelte-hogy-kisfia-ket-honapos-lett.htmlAz RTL Klub sztárjának kisfia két hónapos lett, a büszke anyuka kiöntötte a szívét és közösségi oldalára vetette érzéseit.Család--Lenyűgöző videót készítettek a szülés folyamatárólhttp://www.life.hu/csalad/20151012-lenyugozo-video-a-szules-folyamatarol-egy-kulonleges-animacioval-mutatjak-be-mi-tortenik-a-kismama.htmlEgy különleges kisfilmben mutatják be az alakotók, hogy mi történtik a nő szervezetében a természetes szülés folyamatakor. CsaládThinkstockSaját háza előtt él a kidobott férjhttp://www.life.hu/csalad/20151012-sajat-haza-elott-el-a-kidobott-ferj.htmlFél éve kényszerítette ki saját házából felesége Sharafat Khant. Az asszony el akar válni férjétől, de úgy gondolta, nem osztozik az egymillió dollárt érő házukon, inkább nemes egyszerűséggel kizavarta onnan. CsaládThinkstockGwyneth Paltrow és lánya, mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20151012-gwyneth-paltrow-es-kislanya-nagyon-hasonlitanak-egymasra.htmlA gyönyörű hollywoodi színésznő nem sűrűn mutatja meg a családját a nyilvánosságnak, de most egy különleges alkalom miatt kivételt tett. A 12 éves Apple Martin tiszta anyukája. CsaládOrigoKi ez a csodás nő a dögös Liam Hemsworth oldalán?http://www.life.hu/csalad/20151012-liam-hemsworth-szinesz-anyukajaval-szelfizett.htmlMár tudjuk, kitől örökölt kiváló géneket a színész, akinek az anyukája elképesztően fiatalosan fest: kinéz nagyjából 35-nek.Család--Megható! Így öleli először savval leöntött apját a kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20151012-magahoz-oleli-savval-leontott-apjat-a-kisfiu.htmlA 30 éves Andreas Christopheros rengeteg műtéten esett át, hogy helyreállítsák arcát. A férfi savtámadás áldozata volt, és attól félt, kisfia megijed tőle, ha meglátja. Ehelyett azonban teljesen más dolog történt. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.