Saját háza előtt él a kidobott férj

Forrás: Thinkstock -
feleség válás hajléktalan férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél éve kényszerítette ki saját házából felesége Sharafat Khant. Az asszony el akar válni férjétől, de úgy gondolta, nem osztozik az egymillió dollárt érő házukon, inkább nemes egyszerűséggel kizavarta onnan.

Felesége elvette Sharafat Khan kulcsait, kidobta a lakásból, és letiltatta bankártyáját. A 69 éves férj a ház előtt vert tábort, és fél éve ott él. Jogosan, ugyanis a ház és a telek félig őt illeti. Fürödni sehol sem tud, és mivel a nő megszabadult ruháitól, átöltözni sincs lehetősége. Pénzéhez nem tud hozzájutni, és a rendőrök is el akarták küldeni a ház elől.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Ételt a szomszédoktól kap, azonban felesége ettől kiakadt, és egy táblát tett ki, hogy a férfit etetni tilos. "Ha etetni akarod, költözzön hozzád" - olvasható a felirat.

A család szerint Sharafat egy agresszív férfi, aki rendszeresen bántalmazta az asszonyt, és a család többi tagját is. A nő állítólag ezért is döntött úgy, hogy megszabadul tőle. Fia szerint Khan többször meg is lopta az asszonyt.

Így segített értelmi fogyatékos utazó társának egy fiú - Fotó!http://www.life.hu/news/20151012-meghato-foto-terjed-egy-fiurol-es-ertelmi-fogyatekos-tarsarol-ahogy-utaznak-a-buszon.htmlA 22 éves Godfrey Cuotto egy tömött buszon utazott éppen, amikor mellé ült Robert, az értelmi fogyatékos fiú. Cuotto nem akarta, hogy utazótársa megijedjen a tömeg láttán, így megfogta a kezét, hogy nyugodt maradjon. NewsOrigoReménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlSchumacher menedzsere, Sabine Kehm reménykeltő híreket közölt a Forma-1-es pilóta állapotáról. News--Brutális! Kutyagumi miatt késelte meg szomszédjáthttp://www.life.hu/news/20151012-kutyagumi-miatt-keselte-meg-szomszedjat.htmlEgy floridai férfinak elege lett, hogy szomszédja mindig az ő háza előtti fűbe végezteti kutyájával a dolgát. Legutóbbi vitájuk brutális gyilkossággá fajult. NewsThinkstockÓriási botrány! Diana haját árulják az internetenhttp://www.life.hu/news/20151012-diana-hercegno-hajat-aruljak-az-interneten.htmlAz autóbalesetben életét vesztett Diana hercegnő haját árulják népszerű aukciós oldalkon. NewsNorthfotoSok bolt nyitva lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20151011-sok-bolt-nyitva-lesz-vasarnap.htmlBudapesten egészen sok üzlet lesz nyitva október 11-én, vasárnap. NewsThinkstockJön az eső! Jelentős mennyiségű csapadék érkezikhttp://www.life.hu/news/20151010-idojaras-jon-az-eso-jelentos-mennyisegu-csapadek-erkezik.htmlNégy megyére másod-, kilenc megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki vasárnapra a meteorológiai szolgálat jelentős mennyiségű csapadék veszélye miatt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.