Megható vallomás: "Diana fantasztikus nagymama lett volna"

nagymama Buckingham-palota Sarolta hercegnő Diana hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos nagymama lett volna Diana hercegnő az egyik közeli barátnője, György herceg keresztanyja szerint.

"A szívem szakad meg minden alkalommal, amikor arra gondolok, hogy mennyire fantasztikus nagymama lehetett volna Diana" - nyilatkozta egy friss, megható interjúban Diana egykori barátnője, Julia Samuel, aki György herceg keresztanyja is.

Forrás: Zuma/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Branimir Kvartuc

Diana és Julia egy vacsorán találkoztak még 1987-ben, és annyira jóban lettek, hogy Julia felkérte a hercegnőt, legyen gyermekének a keresztanyja. Később Vilmos herceg és Katalin azzal tisztelegtek a két nő barátsága előtt, hogy megkérték Juliát, legyen György herceg keresztanyja. A nő egyébként azt is elmondta az interjúban: Vilmos sokban hasonlít édesanyjára, megvan benne az a fajta érzékenység és zsenialitás, ami Diana sajátja volt.

Már a babaszobát rendezgetik George Clooney-ék?http://www.life.hu/csalad/20151010-amal-clooney-es-george-clooney-mar-a-babaszobat-rendezgetik.htmlÚjabb hírek röppentek fel arról, hogy Amal Clooney várandós. Ezúttal az adott okot a találgatásra, hogy a sztárpár hatalmas felújításokba kezdett angliai birtokán, az átalakítás során pedig kiemelt figyelmet szentelnek egy hatalmas babaszoba kialakítására. Család--Meglepő hír! Jennifer Garner ismét terhes exférjétől, Ben Affleck-től? http://www.life.hu/csalad/20151006-jennifer-garner-babat-var-exferjetol-ben-afflecktol.htmlElképesztő hírek láttak a minap napvilágot a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner háza tájáról: azt beszélik ugyanis, hogy a színésznő babát vár, méghozzá exférjétől. Család--Rakoncátlan fürtök, tündéri kacaj - Így élvezi a hintázást Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/csalad/20151005-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-berki-natasa-zselyke-igy-elvezi-a-hintazast.htmlKétség sem fér hozzá: Berki Natasa Zselyke a legkiegyensúlyozottabb sztárcsemete. CsaládOrigoEnnél édesebb anya-fia képet még nem láttál Nádai Anikórólhttp://www.life.hu/csalad/20150920-nadai-aniko-kisfia-patrik-jobban-van-edes-anya-fia-kepet-posztolt-a-hiresseg.htmlAhogyan arról korábban hírt adtunk: Nádai Anikó az utóbbi napokban kisfiáért aggódott, akit orvoshoz kellett vinni a szeme miatt. Most azonban egy tündéri anya-fia fotóval tudatta a villággal, minden a legnagyobb rendben Patrik körül. Család--Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20150918-erzsebet-kiralyno-skypeon-tartja-a-kapcsolatot-unokajaval-zara-phillipsel.htmlNem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. Család--Görbicz Anitáék nem állnak meg egy babánálhttp://www.life.hu/csalad/20150911-gorbicz-anita-kezilabdazo-anyatigrisse-valt.htmlSokkal érzékenyebb lett és igazi anyatigrissé vált Görbicz Anita, mióta júniusban megszületett első gyermeke, Boldizsár. A kézilabdázó, aki párjával, Vincze Ottóval pár év múlva már újabb babát tervez, megható vallomást tett az anyaságról. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.