Repülőn szülte meg gyermekét egy fiatal nő - Videó!

repülő kisbaba videó szülés orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tajvani kismamánál 30 000 láb, azaz 9150 magasan indult be a szülés a Tajvanból Los Angelesbe tartó járaton. 

A Chinese Airlines járatán utazóknak nem mindennapi élményben lehetett részük, amikor egy nő vajúdni kezdett. A 32. hete előtt járó asszony nagyon pánikba esett, azonban a személyzet ura volt a helyzetnek, és egy orvos is volt az utasok között, aki levezényelte a szülést - írja a Mirror.

A gép végül kényszerleszállást hajtott végre, és a szülés után már fél órával sikerült földet érniük. Az anyukát és a kisbabát is kórházba szállították, ahol gyorsan kivizsgálták őket. Ma már hazaengedték őket a kórházból, és mindketten jól vannak.

Hírességek, akik eltemették gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20151013-sztarok-akiknek-meghalt-a-gyerekuk.htmlEgy családtag elvesztése minden esetben borzasztó érzés, de talán nincs annál fájdalmasabb, mint amikor egy szülő temeti el a gyermekét. Egy ilyen tragédiát feldolgozni szinte lehetetlen. A sors pedig nem válogat, jó néhány hírességnek is szembe kellett már néznie a felfoghatatlannal. CsaládNorthfotoNegyedszer is apa lesz Hugh Granthttp://www.life.hu/csalad/20151014-hugh-grant-brit-szinesz-baratnoje-anna-eberstein-negyedik-gyermeket-varja-a-sztartol.htmlEz ám a meglepetés: az 55 éves színész barátnője, Anna Eberstein második gyermekét várja az egyébként immár háromgyerekes sztártól.Család--Látta a Got Talentben éneklő kislányát, de nem kereste az anyahttp://www.life.hu/csalad/20151013-latta-a-got-talentben-eneklo-kislanyat-de-nem-kereste-az-anya.htmlPécsi Virág Veronikát elhagyta az édesanyja, a kislány azért jelentkezett a Hungary's Got Talentbe, hogy neki üzenhessen, de úgy tűnik, hiába. Család--Itt a vége, Angelina! Brad Pitt válni akarhttp://www.life.hu/csalad/20151014-brad-pitt-valni-akar-angelina-jolietol-mert-nem-kezelteti-anorexiajat.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a színész kórházba szeretné küldeni Angelina Jolie-t, aki viszont nem akarja belátni, hogy beteg. Brad Pitt ezért már a válást fontolgatja. Család--Berki Krisztián és kislánya az ágyból szurkoltak Pamelánakhttp://www.life.hu/csalad/20151013-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-osszebujva-egyutt-reggelizve-a-teveben-neztek-hodi.htmlBerki Krisztián kislányával, Natival figyelte, hogyan szerepel a tévében Pamela. Család--Új családtag érkezett Reese Whiterspoonékhozhttp://www.life.hu/csalad/20151012-reese-witherspoon-szinesz-csaladjaba-uj-kutya-erkezett.htmlA színésznő maga osztotta meg a nagy hírt követőivel az Instagram-oldalán: új taggal bővült a családjuk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.