Renée Zellweger mikor lett ilyen vékony?

Forrás: Northfoto -
vékony diéta fogyás forgatás Renée Zellweger Bridget Jones naplója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bridget Jones legújabb részének munkái alatt kapták lencsevégre a világsztárt, aki a jelek szerint kissé túlzásba vitte a diétáját.

Hol van már az a kissé gömbölyded Bridget Jones, akinek súlya állandó témáját képezte filmvászonra vitt naplójában?

Forrás: Northfoto

Az őt megformáló Renée Zellweger a legújabb rész forgatása közben készült képek tanúsága szerint vékonyabb, mint valaha.

Forrás: Northfoto

A legutóbbi jelentések szerint nem csupán a világhírű szingli teste mutat majd egészen másképp a soron következő Bridget Jones-filmben, hiszen a nemrég plasztikai műtéten átesett Zellweger miatt a rajongók egy életre elfelejthetik a megszokott dundi, bájos pofit.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Molnár Anikó megmutatta, hogy milyen vékony lett – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-megmutatta-milyen-vekony-lett.htmlAz egykori Nagy Ő a Duna-parton töltötte a vasárnap délutánt, ahol remek hangulatú fotón mutatta meg fogyókúrája eredményét. TV + Sztárok--Kipróbáltuk: HRT fitneszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151013-kiprobaltuk-hrt-fitnesz-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a HRT fitnesz kerül terítékre. Ez Zsír!--Meddig fogy még Gáspár Evelin? Győzi lánya sokkolóan vékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151010-meddig-fogy-meg-gaspar-evelin-gyozike-nagyobbik-lanya-sokkoloan-vekony.htmlNap mint nap jellenek meg újabb és újabb képek Evelin nyilvános Instagram oldalán, melyeken a lány küzd, edz, mozog, hogy minél csinosabb legyen. De vajon mikor elég? Ez Zsír!--Puskás Peti: „Mindig lélekmelengető érzés egy jó ügy mellé állni"http://www.life.hu/ez-zsir/20151012-sztarok-es-olimpikon-sportolok-futottak-a-fogyatekkal-elo-gyermekekert-puskas-peti-vajda-attila.htmlKözismert színészek, sztárok, olimpikon sportolók és a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség versenyzői szívvel-lélekkel futottak a Csemete Alapítvány által felkarolt, fogyatékkal élő gyerekekért. Ez Zsír!--Akkor most volt botox vagy sem? Renee Zellweger arca újra a régi!http://www.life.hu/trend/20150311-renee-zellweger-szineszno-arca-megint-normalisan-nez-ki.htmlTavaly nők milliói (és persze a férfiak) hördültek fel, amikor Renee Zellweger tiszteletét tette a vörös szőnyegen. Akkor alig ismertünk rá a színésznőre, most azonban mintha újra a régi lenne. Akkor ez most hogy is van, kedves Renee?Trend--Ejha! Sokkoló comb-popsi-csípő-derék arányú fotót posztolt Nicki Minajhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151012-nicki-minaj-enekesno-sokkolo-comb-popsi-csipo-derek-aranyu-fotot-posztolt.htmlNicki Minaj, aki legutóbb kristályokkal díszített hálóban partizott, most ismét meglepő fényképet tett közzé. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.